Libnet.ro
UNICEF

10:15

Motivul pentru care Andreea Berceleanu a parasit Antena

România Liberă România Liberă,
Motivul pentru care Andreea Berceleanu a parasit Antena

Andreea Berecleanu a decis sa plece de la Antena 1 si sa renunte la postul de prezentator al emisiun. continuă pe România Liberă

Meghan Markle si Printul Harry revin in Marea Britanie. Motivul pentru care cei 2 se intorc la Casa Regala si ce se schimba pentru ei din aprilie 2020

Meghan Markle si Printul Harry revin in Marea Britanie! Pentru ce se intorc ducii de Sussex la Casa Regala? Ce schimbari ii asteapta si cand vor pierde definitiv titulaturile primite? Harry s-a aratat vizibil emotionat de ultimele evenimente din familia sa din ultima vreme. Meghan Markle si Printul Harry revin in Marea Britanie Ducii de .

De ce a ajuns Antonia pe masa de operatie. Motivul pentru care a fost nevoita sa recurga la bisturiu

Antonia, aflata in topul celor mai frumoase femei din lune, a fost prezenta la premiera filmului Miami Bici, luni seara, 17 februarie. Cantareata a stralucit la bratul partenerului sau Alex Velea, si, pentru ca avea spatele asigurat, a vorbit deschis despre operatia de marire a sanilor, motivand hotararea sa de a recurge din nou la .

Faze tari: Motivul pentru care mii de barbati dezbracati s-au strans in fata unui templu; Tablou de Klimt, gasit dupa 23 de ani in peretii muzeului de unde a fost furat

7 curiozitati despre stangaci, misterul geneticii umane. Gemenii au sanse mai mari sa fie stangaci. Daca 10% din populatia generala este stangace, la gemeni, aceasta. Erou la doar cinci ani. Si-a salvat intreaga familie din casa aflata in flacari, iar apoi s-a intors sa scoata si cainele. Noah Wood va fi decorat ca pompier de onoare al.

Ce va face Andreea Berecleanu, dupa ce a parasit Antena 1. Fosta prezentatoare Observator a oferit primele detalii

Plecarea Andreei Berecleanu de la pupitrul stirilor Observator, de la Antena 1, a surprins pe toata lumea. Prezentatoarea de televizune a dat si o declaratie despre acest eveniment care a suprins pe toata lumea. Ce va face Andreea Berecleanu, dupa ce a parasit Antena 1 Andreea Berecleanu a facut si o declaratie in exclusivitate pentru .

Renunta Andreea Berecleanu la televiziune? Cu se va ocupa fosta prezentatoare Observator, dupa ce a parasit Antena 1

Andreea Berecleanu a decis sa plece de la pupitrul stirilor Observator, de la Antena 1, si a surprins pe toata lumea. Prezentatoarea de televizune a dat si o declaratie despre acest eveniment care a suprins pe toata lumea. Renunta Andreea Berecleanu la televiziune? Andreea Berecleanu a facut si o declaratie in exclusivitate pentru revistaElle, despre .

Se intoarce Andreea Berecleanu la PRO TV, dupa ce a parasit Antena 1? Raspunsul mult asteptat de fani

Dupa ce a anuntat ca va pleca de la Antena 1, fanii i-au transmis o multime de mesaje pe Instagram. Dintre acestea, unul o indeamna pe prezentatoarea de televiziune sa se intoarca la Pro Tv, acolo unde a lucrat cativa ani alaturi de fostul sot, Andrei Zaharescu. Se intoarce Andreea Berecleanu la PRO TV, dupa .

Impact.ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea. Decizia de ultima ora a artistei

Delia este una dintre cele mai talentate si nonconformiste artiste de la noi. Este evident ca cea mai mare calitate a artistei este vocea, motiv pentru care aceasta a decis sa-si asigure vocea pentru o suma considerabila. Impact. ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea Potrivit surselor Impact. ro, Delia si-a facut o asigurare de .

Cod Rutier 2020. Motivele pentru care iti poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile

Codul rutier va suferi noi modificari majore din iulie 2020. Conform Ordonantei de urgenta nr. 132020 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, s-au mai produs cateva schimbari de care orice participant la trafic, in calitate de sofer trebuie sa tina cont. Cod Rutier 2020 in .

Cine este Catalin Rizea, sotul Addei de la Asia Express. Motivul uimitor pentru care artista a grabit data nuntii

Adda si sotul ei, Catalin se numara printre concurentii surpriza ai noului sezon Asia Express. Cei doi au impreuna cu baitel si traiesc o frumoasa poveste de dragoste care dateaza de aproape trei.

Un politist tanar s-a spanzurat in propria locuinta. Motivul pentru care ar fi recurs la gestul necugetat

Un politist in varsta de 28 de ani, din orasul Milisauti al municipiului Suceava, si-a pus capat zilelor. Barbatul care isi desfaura activitatea la postul de Politie de la Dornesti a fost gasit fara suflare in propria locuinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )