Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cod Rutier 2020. Motivele pentru care iti poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2020. Motivele pentru care iti poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile

Codul rutier va suferi noi modificari majore din iulie 2020. Conform Ordonantei de urgenta nr. 132020 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, s-au mai produs cateva schimbari de care orice participant la trafic, in calitate de sofer trebuie sa tina cont. Cod Rutier 2020 in . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2020. Putini soferi stiu ca e interzis sa transporte asa ceva in masina. Amenzi uriase

Pe langa copii mici, soferii nu au voie sa conduca masina transportand animale de companie pe locurile din fata. Amenzile sunt de-a dreptul usturatoare pentru cei care incalca legea. Cod Rutier 2020 Conform prevederilor legilatiei rutiere, soferii au interzis sa transporte, pe locurile din fata, atat copii mici, cat si animale, indiferent daca sunt de .

Se dau bani pentru romani! Cine poate primi pana la 100.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri

Statul ofera 100. 000 de euro romanilor cu ganduri mari. Cine poate primi bani pentru deschiderea unei afaceri? 100. 000 de euro pentru romani. Cine poate primi bani pentru deschiderea unei afaceri? in Romania ultimilor ani, din ce in ce mai multi antreprenori se axeaza pe atragerea unor fonduri nerambursabile. Asadar, tot mai multe idei de afaceri .

Impact.ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea. Decizia de ultima ora a artistei

Delia este una dintre cele mai talentate si nonconformiste artiste de la noi. Este evident ca cea mai mare calitate a artistei este vocea, motiv pentru care aceasta a decis sa-si asigure vocea pentru o suma considerabila. Impact. ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea Potrivit surselor Impact. ro, Delia si-a facut o asigurare de .

El este agresorul adolescentei insarcinate din Suceava. Motivul pentru care victima refuza sa depuna plangere

O adolescenta insarcinata din Suceava a fost filmata in timp ce era batuta cu biciul de iubitul ei, care se autointituleaza Baiatul Gagicarul pe retelele de socializare. Tanara a ajuns la Politie, insa nu vrea sa depuna plangere. Care este motivul? El este agresorul adolescentei insarcinate din Suceava O adolescenta insarcinata, in varsta de 15 .

Amenzi usturatoare pentru cei care merg cu animalul de companie in masina

Noul Cod rutier prevede ca soferii nu au voie sa transporte pe locurile din fata nici minori, si nici animale de companie.

Atentie, soferi! Greseala banala pe care o faci la volan si care te poate lasa fara 1.000 de lei in buzunar

Politia Romana ii avertizeaza pe soferi ca pot primi amenzi usturatoare, daca nu le permit soferilor blocati in intersectii sa iasa din aceasta situatie! Iar amenzile nu sunt deloc de neglijat, dupa cum sustin chiar oamenii legii. Amenzi usturatoare pentru soferii care nu le permit colegilor din trafic sa paraseasca intersectia Ordonanta de urgenta a .

Cum se descurca Dacia Duster pe teren accidentat. Greseala majora care te poate costa scump

Trei tineri din judetul Suceava au plecat sa testeze o Dacia Duster pe teren accidentat. Si au testat-o in fel si chip, in cel mai interesanta experienta din viata lor, dupa cum aveau sa declare la finalul expeditiei. Trei tineri au vrut sa vada cum se descurca Dacia Duster pe teren accidentat Au plecat pe .

Cine este Catalin Rizea, sotul Addei de la Asia Express. Motivul uimitor pentru care artista a grabit data nuntii

Adda si sotul ei, Catalin se numara printre concurentii surpriza ai noului sezon Asia Express. Cei doi au impreuna cu baitel si traiesc o frumoasa poveste de dragoste care dateaza de aproape trei.

Mihai Voropchievici: ZODIA cu SANSE URIASE la LOTO 649! VEZI NUMERELE CASTIGATOARE care iti vor aduce MILIOANELE

Mihai Voropchievici a facut o analiza a zodiilor si a aflat cel mai ascuns secret! Acestea sunt zodiile cu sanse uriase de castig la LOTO! Ei sunt norocosii zodiacului, cu mare lipici la bani! NU E GLUMA!.

Faze tari: Motivul pentru care mii de barbati dezbracati s-au strans in fata unui templu; Tablou de Klimt, gasit dupa 23 de ani in peretii muzeului de unde a fost furat

7 curiozitati despre stangaci, misterul geneticii umane. Gemenii au sanse mai mari sa fie stangaci. Daca 10% din populatia generala este stangace, la gemeni, aceasta. Erou la doar cinci ani. Si-a salvat intreaga familie din casa aflata in flacari, iar apoi s-a intors sa scoata si cainele. Noah Wood va fi decorat ca pompier de onoare al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )