Libnet.ro
UNICEF

07:15

Motivul pentru care autoritatile din Anglia trebuie sa astepte 11 ani ca sa poata ancheta un roman. Ce fapte oribile a comis

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care autoritatile din Anglia trebuie sa astepte 11 ani ca sa poata ancheta un roman. Ce fapte oribile a comis

International Criminality Unit UK si Justitia Pacii din Guildford solicita extradarea unui tanar condamnat in Romania pentru viol si crima. Acest lucru nu poate fi insa dus deocamdata la indeplinire. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care nu s-au raportat mortii de coronavirus de la Suceava: Sa nu se interpreteze

Ionel Oprea, managerul care a coordonat activitatea militarilor de la spitalul Suceava, sustine ca explicatia personalului pentru faptul ca nu a raportat la timp numarul total de persoane decedate in urma coronavirusului. Sa nu se interpreteze, a precizat Oprea, citand raspunsul primit de la spital.

Cea mai tanara victima a coronavirusului in Romania: o femeie de 20 de ani, venita din Anglia

Vineri seara a fost anuntat un nou bilant al victimelor coronavirusului in Romania. Dintre acestea, se remarca o tanara de 20 de ani din Vaslui care a devenit cel mai tanar pacient care moare de coronavirus. Femeia care suferea de obezitate si hipertensiune arteriala venise din Anglia.

Orban: Dupa 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic

Premierul Ludovic Orban a declarat ca intr-o prima faza, dupa data de 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic, punctand ca acest lucru se va face gradual, scrie Agerpres.

Motivul incredibil pentru care tenismena Kirsten Flipkens a fost arestata

Jucatoarea belgiana de tenis Kirsten Flipkens, pasionata de ciclism, a fost retinuta pentru trecerea.

Criza COVID-19. Florin Citu anunta ca va avea o intalnire cu organizatiile reprezentative din turism: Trebuie sa gasim si alte masuri pentru a-i ajuta sa treaca peste aceasta perioada dificila

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta ca se va intalni saptamana viitoare cu organizatiile reprezentative din turism, poate cel mai afectat sector de pandemia de.

Camen Bruma le ofera sfaturi celor care stau acasa: Miscarea trebuie sa faca parte din igiena noastra personala, asa cum este spalatul pe dinti!

Carmen Bruma a vorbit la Antena 3, despre cum reuseste sa se mentina in forma si le-a oferit celor care stau acasa o serie sfaturi pretioase.

Robert Cazanciuc (PSD): Statul e obligat sa negocieze conditii mai bune pentru muncitorii romani din strainatate. Fara plan de relansare, angajatii cu contracte suspendate, peste 1 milion, vor fi someri (FOTO)

Social-democratul Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a afirmat ca statul roman este obligat sa negocieze salarii mai mari si asistenta medicala pentru romanii care sunt nevoiti sa plece la.

VIDEO Ionel Danca: Instituim un mecanism de sprijin atat al industriei mass-media, cat si al jurnalistilor Google va oferi gratuit servicii pentru promovarea informatiilor din surse credibile

Guvernul a introdus in sedinta de joi, pe ordinea de zi suplimentara, un proiect de OUG privind organizarea si desfasurarea unor campanii de informare publica in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea COVID-19, a anuntat Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului. Acesta a explicat ca este vorba de un mecanism de sprijin atat al industriei mass-media, cat si al jurnalistilor din Romania, fara de care informarea populatiei in acest context n. r. pandemia de coronavirus) nu ar fi posibila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )