Libnet.ro
UNICEF

10:00

Motivul pentru care un avion Boeing 747 va fi scufundat intentionat

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care un avion Boeing 747 va fi scufundat intentionat

Bahrain, o tara din Golful Persic, spera sa atraga mai multi turisti din intreaga lume cu un nou parc de distractii subacvatic. Atractia principala a parcului va fi o aeronava Boeing 747, pe fundul. continuă pe Antena3

Motivul pentru care apare ploaia inghetata in Romania

Ploaia inghetata freezing rain) este, de fapt, ploaie supraracita, iar picaturile de apa ingheata instantaneu la contactul cu orice suprafata. Ploaia inghetata este un fenomen meteorologic rar, in.

PSD spune motivul pentru care strainii au o impresie proasta despre Romania

Social-democratii au reactionat la declaratiile, de marti din Germania, ale presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca nu este de mirare ca strainii au o perceptie proasta despre Romania, in conditiile in ca.

Motivul socant pentru care cadavrul unui bebelus este tinut de doua luni la morga din Vaslui

Cadavrul unui bebelus este tinut la morga Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui de doua luni, iar familia nu a putut sa-si inmormanteze copilul, deoarece autoritatile nu au gasit o solutie pentru.

Gestul impresionant al unui baietel de 8 ani. Motivul pentru care si-a lasat parul sa creasca timp de doi ani

Un baietel in varsta de doar opt ani din Statele Unite a decis sa faca un gest impresionant dupa ce a aflat de la mama lui povestea unei fetite bolnave de cancer. Dupa doi ani in care si-a lasat parul sa creasca, copilul l-a donat pentru realizarea unor peruci care sa ajunga la fetitele ce-si pierd parul in timpul chimioterapiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )