Libnet.ro
UNICEF

20:30

Motivul pentru care un barbat din Campulung Moldovenesc isi da casa pe 100.000 de Biblii

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care un barbat din Campulung Moldovenesc isi da casa pe 100.000 de Biblii

Un barbat vrea sa isi dea casa din Campulung Moldovenesc pe 100. 000 de Biblii. Omul a muncit in Spania mai bine de doua decenii si a strans bani pentru cladirea cu doua niveluri, pe care a . continuă pe Antena3

Motivul pentru care metrourile din Paris nu opresc in anumite statii

Unii mecanici care conduc trenurile de metrou din Paris aleg sa nu opreasca in statiile din unele cartiere rau famate aflate in nord-estul Capitalei. Acest lucru se intampla pentru a-i.

Motivul pentru care oglinzile din casa trebuie sa fie mereu curate. Uite cat de mult te poate influenta acest lucru

In arta Feng Shui, oglinzile au o semnificatie foarte puternica si este esential ca ele sa fie tot timpul curate. Trebuie sa alegem cu mare responsabilitate locul oglinzilor, dar sa avem mare grija si.

Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca

Carlas Dreams a acordat un interviu in care a vorbit despre motivul pentru care apare mereu cu chipul acoperit de diverse desene. E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un.

Cutremurator: Care este motivul pentru care o tanara isi vinde virginitatea

Tanara italianca Nicole, de 18 ani se pregateste sa faca un gest socant. Ea a anuntat recent prin intermediul unui site pentru escorte de lux din Marea Britanie ca isi scoate la licitatie.

Si-a santajat fiul si pe fosta iubita cu fotografii compromitatoare. Motivul pentru care a facut acest gest e absolut ridicol

Un barbat de 45 de ani si-a santajat fosta iubita si pe fiul acesteia ca va posta pe internet fotografii compromitatoare cu ea si ca le va arata chiar si la scoala copilului. Barbatul a fost.

Motivul pentru care Kate Middleton nu mai poarta inelul de logodna - VIDEO

Kate Middleton s-a afisat in public fara inelul de logodna din safir, simbol al uniunii maritale cu Printul William si care a apartinut candva Printesei Diana. Lipsa inelului pretios se.

Motivul pentru care britanicii folosesc robinete diferite pentru apa calda si apa rece

In Regatul Unit vei observa ca apa calda si cea rece curg prin robinete separate. Majoritatea locuintelor din Marea Britanie au fost construite in secolul XIX sau la inceputul secolului XX si su.

Motivul pentru care Halep e numarul unu mondial (video)

Multi inca se intreaba cum de a ajuns Simona Halep pe primul loc in clasamentul mondial WTA si mai ales de ce a ajuns sa domine tenisul feminin cu o constanta dovedita in primul rand de cifrele ultimilor ani.

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu va propune numele viitorului premier

Liviu Dragnea nu va propune numele viitorului premier la sedinta de marti a Comitetului Executiv. Presedintele PSD recunoaste ca nu a avut mana buna la precedentele nominalizari, astfel.

Un ROMAN isi DA VILA LUXOASA la SCHIMB pe 100.000 de Biblii! Dar are, insa, o CERERE SPECIALA! Cum TREBUIE sa fie acestea (FOTO)

Un roman i-a lasat masca pe vecinii sai dupa decizia pe care a luat-o. Acest barbat din Campulung Moldovenesc, pe nume Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi, a anuntat ca isi da vila la schimb cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )