Libnet.ro
UNICEF

12:00

Motivul pentru care Halep e numarul unu mondial (video)

Online Sport Online Sport,
Motivul pentru care Halep e numarul unu mondial (video)

Multi inca se intreaba cum de a ajuns Simona Halep pe primul loc in clasamentul mondial WTA si mai ales de ce a ajuns sa domine tenisul feminin cu o constanta dovedita in primul rand de cifrele ultimilor ani. continuă pe Online Sport

Simona Halep, anunt de ultima ora in privinta SPONSORULUI. Ce va purta numarul unu mondial la Australian Open (FOTO)

Jucatoarea Simona Halep, numarul unu mondial in ierarhia feminina de tenis, a socat o lume intreaga atunci cand a ales sa joace fara sponsor tehnic la turneul de la Shenzhen, la care a reusit.

Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca

Carlas Dreams a acordat un interviu in care a vorbit despre motivul pentru care apare mereu cu chipul acoperit de diverse desene. E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un.

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu va propune numele viitorului premier

Liviu Dragnea nu va propune numele viitorului premier la sedinta de marti a Comitetului Executiv. Presedintele PSD recunoaste ca nu a avut mana buna la precedentele nominalizari, astfel.

Totul e CLAR acum! Motivul INCREDIBIL pentru care Carlas Dreams POARTA MASCA! Cine ar fi crezut?!

Carla's Dreams a declarat intr-un interviu motivul pentru care nu apare niciodata, in public, fara acele desene pe fata. E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un.

Motivul INCREDIBIL pentru care Carlas Dreams POARTA MASCA atunci cand apare PUBLIC! Totul e CLAR acum! Cine ar fi crezut?!

Carla's Dreams a declarat intr-un interviu motivul pentru care nu apare niciodata, in public, fara acele desene pe fata. E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un.

SIMONA HALEP-DESTANEE AIAVA ONLINE STREAM LIVE EUROSPORT. Debut cu emotii pentru Halep VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a confirmat discutiile cu mai multe companii pentru statutul de sponsor de echipament al.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul al doilea la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu ceva emotii in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a trecut de australianca Destanee.

S-a aflat adevaratul motiv pentru care artista Irina Rimes a divortat de sotul ei

Este o artista la mare moda in Romania, iar toata lumea stie ca majoritatea cantecelor sale sunt inspirate din viata reala. Putini sunt insa cei care stiu adevaratul motiv pentru care.

La Australian Open e in joc si locul unu mondial: cinci jucatoare vaneaza pozitia Simonei Halep

Cu un avans de 330 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, Simona Halep conduce clasamentul WTA in acest moment.

Motivul halucinant pentru care un tanar si-a pus capat zilelor. Ce ii lipsea barbatului

Un tanar de doar 20 de ani a decis sa isi puna capat zilelor pentru ca nu ar fi avut o masina, propria casa cu mobila noua si haine de firma. Marturisirea a facut-o chiar mamei lui. Jack.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )