Libnet.ro
UNICEF

13:30

Motivul pentru care nu e bine sa mancam seara

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care nu e bine sa mancam seara

Medicina traditionala chineza a fost dintotdeauna o sursa inepuizabila de terapii. Pentru a ne spala de toate relele de peste zi, specialistii recomanda sa nu mai punem nimic in gura. continuă pe Antena3

Cazul care a oripilat Italia. Motivul pentru care o romanca si-a ucis fiica, apoi s-a sinucis

Romanca in varsta de 31 de ani din Torino, care si-a injunghiat fiica de sase ani, dupa care s-a sinucis, ar fi suferit de depresie severa. Trupurile neinsufletite ale celor doua.

O tanara mama a facut accident cu masina si apoi s-a sinucis. Motivul pentru care a facut acest lucru

O tanara, in varsta de 20 de ani, din Rusia, i-a condus masina sotului, fara acordul acestuia, a facut accident, iar apoi s-a sinucis. Anastasiei Lysukho i-a fost interzis de catre sotul ei.

Lidia Fecioru si pilda zilei: Motivul trist pentru care nu e bine sa te bazezi pe cineva: Tu nu...

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse pilda zilei, dar si motivul trist pentru care nu trebuie sa te bazezi pe cineva. Cand ajungi in momentul in.

Motivul real pentru care Kate Middleton s-a decis sa mai faca un copil. Nimeni nu se astepta la asta

Kate Middleton si printul William urmeaza sa devina din nou parinti. Vestea i-a bucurat pe britanci, dar putini stiu care este adevaratul motiv pentru care cuplul a luat aceasta decizie.

Motivul real pentru care britanicii beau atat de mult ceai

Ceaiul nu a fost dintotdeauna ceva tipic britanic. O femeie de origine portugheza pe nume Catherine de Braganza a popularizat bautura in Anglia. in 1662, Catherine care a fost fiica regelui.

Ai donat pentru Cumintenia Pamantului? Motivul HALUCINANT pentru care nu ti-ai primit banii inapoi, explicat de Ministerul Culturii

A trecut un an de cand peste 100. 000 de romani au donat bani pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului, intentie care nu s-a mai finalizat, si nici pana acum nu se stie cand si da.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )