Libnet.ro
UNICEF

17:30

Motivul pentru care tot mai multe femei au renuntat la sutien. S-au lasat fotografiate cu rusinea la vedere. Dovada

B1 B1,
Motivul pentru care tot mai multe femei au renuntat la sutien. S-au lasat fotografiate cu rusinea la vedere. Dovada

Tot mai multe tinere, dar si doamne trecute de primavara vietii au adoptat o practica cu adevarat revolutionara pentru o lume plina de inhibitii. Au renuntat la sutiene pe care le-au considerat accesorii. continuă pe B1

Campania metoo: Calin Ionescu, stiut drept Rimaru de la trupa R.A.C.L.A., pleaca din agentia de publicitate Centrade Cheil in urma acuzatiilor ca a hartuit mai multe femei

Calin Ionescu, mai cunoscut sub numele de scena Rimaru de la trupa R. , acuzat de mai multe femei ca le-ar fi hartuit sexual si amenintat, nu va mai fi seful creatiei la grupul de publicitate Centrade Cheil, a anuntat joi compania. Managementul Centrade - Cheil a avut o intalnire cu Calin Ionescu, in urma careia s-a hotarit ca, incepand de astazi, contractul de munca al lui Calin Ionescu sa inceteze, arata grupul intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Rimaru din trupa R.A.C.L.A, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei

Calin Ionescu, cunoscut drept Rimaru de la R. , este acuzat de mai multe femei de hartuire si agresiune, prin intermediul campaniei online Metoo, declansata in mediul online de.

Ce este bullying-ul, fenomenul care face tot mai multe victime. Si tu faci asta?

Fenomenul zilelor nostrecare face zi de zi ravagii. Ce este bullying-ul, fenomenul care face tot mai multe victime. Si tu faci asta? Bullying-ul este definit ca fiind un comportament ostil/de.

Situatie de cascadorii rasului la Bruxelles. Motivul pentru care Kovesi a fost intrerupta de mai multe ori in timpul dezbaterii

Situatie de cascadorii rasului la Bruxelles, unde sefa DNA a fost invitata la o dezbatere pe tema anticoruptiei. Laura Codruta Kovesi a incercat de mai multe ori sa vorbeasca, dar nu a reusit.

Motivul surprinzator pentru care cei mai multi oameni fac cancer

Un studiu nou efectuat la Universitatea John Hopkins a descoperit un motiv surprinzator pentru care atat de multi oameni fac cancer. Unele tipuri de cancer apar mai des decat altele pentru ca celulele.

Comisia SRI din Parlament, controlata de PSD, primeste tot mai multe puteri. Ce risca o persoana care refuza audierea

Tinta principala este sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, care poate fi obligata sa se prezinte la audieri. Noile reguli permit inclusiv audierea prin videoconferinta a fugarului Sebastian Ghita. Alti martori ai acuzarii vor fi Traian Basescu si Elena Udrea.

Motivul pentru care nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi: Toata fructoza se duce in ficat dupa care...

Nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi. Fructoza oboseste ficatul. Toata lumea stie ca alcoolul e un produs care se metabolizeaza exclusiv in ficat si ca urmare,.

Expert britanic: Sofatul va fi interzis peste 25 de ani. Motivul pentru care oamenii nu vor mai avea voie sa conduca

Un expert britanic vine cu o veste ingrijoratoare pentru toti soferii. El spune ca sofatul va disparea peste 25 de ani si ca va trebui inlocuit cu altceva, pemtru a nu se mai produce accidente.

Expert britanic: Sofatul va fi interzis peste 25 de ani. Motivul pentru care oamenii nu vor mai avea voie sa conduca

Un expert britanic sustine ca peste 25 de ani oamenii nu vor mai avea voie sa conduca masini. Omar Rahim, director in cadrul companiei Energi Mine, declara ca soferii se lasa de obicei condusi de.

Motivul pentru care Nelu Curca din La bloc s-a calugarit

Actorul Mihai Coada, cunoscut publicului din serialul La Bloc datorita personajului Nelu Curca, a ales calea credintei, apropiindu-se din ce in ce mai tare de cele sfinte. Actorul a fost.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )