Libnet.ro
UNICEF

09:17

Motivul pentru care un cunoscut artist a ratat sansa sa devina senator AUR

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care un cunoscut artist a ratat sansa sa devina senator AUR

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) a produs scorul-surpriza al alegerilor parlamentare din 2020 inclusiv in Prahova. Cu un rezultat care se apropie de 10% dintre voturile valabil exprimate in Prahova, formatiunea politica amintita are sanse sa obtina doua mandate in Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care PNL si USR-PLUS au pierdut alegerile parlamentare. Cine nu a mai votat in Romania

Partidul National Liberal si Uniunea Salvati Romania alaturi de PLUS au pierdut alegerile parlamentare. Care este motivul pentru care romanii nu le-au ales formatiunile? Cine nu a mai votat in Romania si cum a stat prezenta la vot in randul tinerilor, dar si pe sexe? De ce PNL si USR-PLUS au pierdut alegerile parlamentare din .

Florin Dumitrescu, frizer in bucatarie, din razbunare. Motivul pentru care s-a suparat pe concurenti

Florin Dumitrescu s-a transformat din bucatar, in frizer, luni seara, chiar in timpul emisiunii. Renumitul chef l-a tuns pe concurentul Kanichiarin bucataria Chefi la Cutite. Dupa ce Gina.

Motivul pentru care asimptomaticii nu trebuie sa ia tratament pentru COVID-19

Desi au trecut mai mult de 9 luni de la declansarea pandemiei de COVID-19, inca exista confuzii in ceea ce priveste schema de tratament, chiar si in randul specialistilor in medicina. in aceasta.

Mirel Radoi, anunt clar pentru Ianis Hagi: A treia sansa nu mai vine

Ianis Hagi traverseaza o perioada de cosmar la Glasgow Rangers si nu mai este luat in calcule pentru titularizare. Ignorat de Steven Gerrard, internationalul roman primeste o sansa importanta de la Mirel Radoi. Selectionerul a anuntat ca se va baza in continuare pe atacantul in varsta de 22 de ani. Asta in ciuda faptului ca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )