Libnet.ro
UNICEF

16:30

Motivul pentru care devii DEPENDENT de fumat. Este vorba despre...

B1 B1,
Motivul pentru care devii DEPENDENT de fumat. Este vorba despre...

Specialistii au descoperit ca dependenta de nicotina se datoreaza unor celule receptive la aceasta substanta. Nicotina, a treia substanta care provoaca dependenta, este una dintre cele mai. continuă pe B1

Motivul pentru care devi DEPENDENT de fumat. Este vorba despre...

Specialistii au descoperit ca dependenta de nicotina se datoreaza unor celule receptive la aceasta substanta. Nicotina, a treia substanta care provoaca dependenta, este una dintre cele mai.

Superstitia ciudata legata de casa. Motivul pentru care solnita nu trebuie sa fie goala niciodata

Sarea este sufletul unei case potrivit superstitiilor din popor. Se spune ca nu este bine sa ramaneti fara sare si niciodata solnita nu trebuie sa fie goala, pentru ca aduce ghinion. Mai exista.

Cutremurator: Care este motivul pentru care o tanara isi vinde virginitatea

Tanara italianca Nicole, de 18 ani se pregateste sa faca un gest socant. Ea a anuntat recent prin intermediul unui site pentru escorte de lux din Marea Britanie ca isi scoate la licitatie.

Motivul pentru care oglinzile din casa trebuie sa fie mereu curate. Uite cat de mult te poate influenta acest lucru

In arta Feng Shui, oglinzile au o semnificatie foarte puternica si este esential ca ele sa fie tot timpul curate. Trebuie sa alegem cu mare responsabilitate locul oglinzilor, dar sa avem mare grija si.

Motivul pentru care Kate Middleton nu mai poarta inelul de logodna - VIDEO

Kate Middleton s-a afisat in public fara inelul de logodna din safir, simbol al uniunii maritale cu Printul William si care a apartinut candva Printesei Diana. Lipsa inelului pretios se.

Motivul pentru care un barbat din Campulung Moldovenesc isi da casa pe 100.000 de Biblii

Un barbat vrea sa isi dea casa din Campulung Moldovenesc pe 100. 000 de Biblii. Omul a muncit in Spania mai bine de doua decenii si a strans bani pentru cladirea cu doua niveluri, pe care a .

Motivul pentru care metrourile din Paris nu opresc in anumite statii

Unii mecanici care conduc trenurile de metrou din Paris aleg sa nu opreasca in statiile din unele cartiere rau famate aflate in nord-estul Capitalei. Acest lucru se intampla pentru a-i.

Si-a santajat fiul si pe fosta iubita cu fotografii compromitatoare. Motivul pentru care a facut acest gest e absolut ridicol

Un barbat de 45 de ani si-a santajat fosta iubita si pe fiul acesteia ca va posta pe internet fotografii compromitatoare cu ea si ca le va arata chiar si la scoala copilului. Barbatul a fost.

Motivul pentru care britanicii folosesc robinete diferite pentru apa calda si apa rece

In Regatul Unit vei observa ca apa calda si cea rece curg prin robinete separate. Majoritatea locuintelor din Marea Britanie au fost construite in secolul XIX sau la inceputul secolului XX si su.

Motivul pentru care Halep e numarul unu mondial (video)

Multi inca se intreaba cum de a ajuns Simona Halep pe primul loc in clasamentul mondial WTA si mai ales de ce a ajuns sa domine tenisul feminin cu o constanta dovedita in primul rand de cifrele ultimilor ani.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )