Libnet.ro
UNICEF

09:15

Motivul pentru care Ducesa de Cambridge nu s-a imbracat in negru la premiile Bafta

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Ducesa de Cambridge nu s-a imbracat in negru la premiile Bafta

Urmand exemplul Globurilor de Aur, unde actritele au defilat in negru pe covorul rosu pentru a protesta fata de abuzurile sexuale dezvaluite in ultimele luni la Hollywood, participantii la premiile Bafta. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Crin Antonescu nu a mai candidat la prezindetiale. Anuntul a fost facut de Victor Ponta

Victor Ponta a spus adevarut motiv pentru care Crin Antonescu nu ar mai fi candidat pentru functia de presedinte in anul 2014. Se pare ca fostul politician ar fi pierdut concursul din cadrul.

Motivul pentru care Crin Antonescu nu a mai candidat la prezidentiale. Anuntul a fost facut de Victor Ponta

Victor Ponta a spus adevarut motiv pentru care Crin Antonescu nu ar mai fi candidat pentru functia de presedinte in anul 2014. Se pare ca fostul politician ar fi pierdut concursul din cadrul.

Elena Udrea, declaratie in exclusivitate din Costa Rica. Motivul pentru care fosta deputata a parasit tara

Elena Udrea a oferit o declaratie in exclusivitate pentru Antena 3, prima de la plecarea sa in Costa Rica. Costa Rica este o tara frumoasa si prietenoasa, insa pentru cei care traiesc aici mi se pare o.

Un barman a dezvaluit motivul pentru care nu ar cere niciodata lamaie in bautura

Toate restaurantele au secrete pe care niciun chelner nu le-ar spune clientilor lor. Unele secrete ii fac chiar si pe chelneri sa fie atenti atunci cand merg sa manance in oras. Acum, ca am lucrat i.

Si-a taiat degetul mic si il poarta ca pe un pandantiv. Motivul pentru care a facut o tanara acest gest este socant

O tanara din Marea Britanie a reusit sa socheze, dupa ce s-a aflat ca si-a taiat degetul mic si l-a transformat intr-o bijuterie. Pe nume Torz Reynolds, femeia originara din Essex, a decis sa isi taie degetul mic de.

Gestul impresionant al unei femei pentru baietelul ei de cinci ani. Motivul pentru care a mers la gradinita deghizata in barbat

Whitney Kittrell isi creste singura cei doi copii si a facut tot posibilul ca baietelului ei Lucas, in varsta de cinci ani, sa nu rateze Ziua tatilor si a gogosilor, de la gradinita la care.

Papa Francisc va parasi Vaticanul pentru cinci zile. Motivul pentru care suveranul pontif face asta

Papa Francisc ar urma sa petreaca cea mai mare a saptamanii urmatoare in afara Vaticanului, o retragere prepascala pentru rugaciune si meditate, relateaza duminica DPA. Francisc va lua parte la.

Deputatul PNL Dumitru Oprea ii cere ministrului Sanatatii sa explice motivele pentru care tratamentul cu imunoglobulina lipseste in continuare

Deputatul PNL Dumitru Oprea ii solicita Ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa explice motivele pentru care se inregistreaza, in continuare, discontinuitati in achizitia tratamentului cu imunoglobulina, pentru pacientii cu imunodeficienta primara. Criza imunoglobulinelor continua si in 2018. Pana cand?, se intreaba deputatul PNL, citat de Radio Iasi.

Motivul pentru care angajatii APIA Buzau vor sa dea in judecata Guvernul

Nemultumiri si printre angajatii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Buzau, dupa revolutia fiscala a Guvernului. Unele salarii au scazut, in ianuarie, chiar si cu 2. 300 de lei, fata de luna decembrie. Este vorba despre unii dintre sefii de servicii si birouri si chiar despre directorul institutiei, care au lefuri serios diminuate.

Horoscop 17 februarie, cu Camelia Patrascanu. Zodiile pentru care ziua este una norocoasa

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul zilei pentru fiecare zodie in parte. Luna este in Pesti. E posibil sa existe putina confuzie si nemultumire astazi. Pentru ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )