Libnet.ro
UNICEF

18:30

Motivul pentru care Floarea Soarelui se orienteaza mereu catre soare. Are ceva ce alte plante nu au

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Floarea Soarelui se orienteaza mereu catre soare. Are ceva ce alte plante nu au

Floarea Soarelui este una dintre cele mai fascinante plante datorita dependentei sale de lumina astrului nostru diurn. Doar de-aia se si numeste Floarea Soarelui. Totusi, putini stiu motivul pentru care aceasta planta se misca in acelasi ritm cu orientarea Soarelui pe bolta cereasca. Oamenii de stiinta au gasit o explicatie. Aceasta floare este un fel . continuă pe Playtech

Victoria Beckham a dezvaluit motivul pentru care a refuzat sa participe la turneul de reuniune al trupei Spice Girls

Designerul de moda britanic Victoria Beckham 45 de ani), fosta membra Spice Girls, a explicat care este motivul pentru care nu a participat la turneul prin care trupa a marcat reuniunea.

Motivele pentru care Elena Udrea s-a intors in Romania. Care sunt planurile pe care le urmareste in tara

Vestea ca Elena Udrea s-a intors in Romania a facut inconjurul tarii. Majoritatea mizeaza pe motivul ca a venit sa-si crestineze fetita in tara, dar, de fapt, fostul ministru are si alte planuri. Care este motivul intoarcerii Elenei Udrea in Romania? Analistul politic Sorin Rosca Stanescu a adus o noua ipoteza in cazul Elenei Udrea .

Pe cuvant, cu Ana Iorga. De ce este gresit sa folosim formularea drept pentru care

Ana Iorga a explicat la rubrica Pe cuvant de ce este gresit sa folosim formularea drept pentru care. Aceasta formula este mai degraba specifica stilului juridic si administrativ. Mai simplu spus, vin.

Faze tari: Cioclovina 1, dovada celei mai vechi crime de pe teritoriul romanesc, confirmata. Este si una dintre primele omucideri din istorie; Motivul emotionant pentru care un hot a refuzat sa fuga cu banii gasiti in casa de marcat; Politicianul pacalit

Secretul sumbru al celui mai frumos lac din Rusia. Ce risca cei care inoata in el. Apele turcoaz au devenit ca un magnet pentru turistii care ar face orice pentru a obtine o poza perfecta. Fisura masiva, vizibila din spatiu, in urma cutremurului din California. Imagini din satelit, furnizate recent de Planet Labs postului american de televiziune CNN, arata ca in zona apropiata.

Motivul pentru care partidul a demis-o pe sefa femeilor din Pro Romania Bihor prinsa beata la volan

Fosta atleta oradeanca Simona Kadas nu mai este sefa organizatiei de femei a Pro Romania Bihor, membrii filialei luand decizia sa o demita pentru prejudicierea imaginii partidului dupa ce Adevarul a dezvaluit ca a fost condamnata pentru ca s-a urcat beata la volan, a lovit doua masini, iar apoi a refuzat sa fie dusa la analize.

VIDEO Motivul pentru care un vlogger cu mii de fani a fost saltat de politisti din multimea adunata in centrul Buzaului

A fost scandal mare, in aceasta dupa-amiaza, in centrul municipiului Buzau. Totul a pornit de la o intalnire a unui cunoscut vlogger roman, originar din Giurgiu, cu fanii sai din Buzau, in Piata Dacia. Pentru ca au considerat-o ca fiind o manifestatie neautorizata, politistii locali au intervenit in forta si l-au ridicat pe vlogger. Fanii acestuia au mers la sediul Politiei Locale si au protestat fata de interventia politiei.

Telefoane ieftine de la Samsung pentru care romanii nu trebuie sa faca credit

Samsung are telefoane de top extraordinare, dar s-ar putea sa nu intre in bugetul tau. Ce faci atunci? Ei bine, ai nevoie de modele mai ieftine, dar bune. Asa ca am facut o lista pentru tine.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )