Libnet.ro
UNICEF

14:15

Motivele pentru care Elena Udrea s-a intors in Romania. Care sunt planurile pe care le urmareste in tara

Playtech Playtech,
Motivele pentru care Elena Udrea s-a intors in Romania. Care sunt planurile pe care le urmareste in tara

Vestea ca Elena Udrea s-a intors in Romania a facut inconjurul tarii. Majoritatea mizeaza pe motivul ca a venit sa-si crestineze fetita in tara, dar, de fapt, fostul ministru are si alte planuri. Care este motivul intoarcerii Elenei Udrea in Romania? Analistul politic Sorin Rosca Stanescu a adus o noua ipoteza in cazul Elenei Udrea . continuă pe Playtech

Mircea Badea, despre adevaratul motiv pentru care Elena Udrea s-a intors in Romania: De melteanca. Pentru ea, e foarte important sa fie vedeta

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei venirea Elenei Udrea in Romania. A venit Elena Udrea in Romania. Toata lumea este frenetica. Cumva pe buna dreptate. Si intrebari: De ce.

Veronel Radulescu: Pot sa va confirm ca Elena Udrea este in Romania

Avocatul Veronel Radulescu, a declarat, luni, ca Elena Udrea este in Romania, decizia de a veni in t.

VERONEL RADULESCU: Pot sa va confirm ca Elena Udrea este in tara

Avocatul Veronel Radulescu, a declarat, astazi, ca Elena Udrea este in Romania, decizia de a veni in tara fiind mai veche si nu are legatura cu hotararea Curtii Constitutionale.

Elena Udrea: Da, m-am intors in Romania. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica, cred ca ma voi apara mai bine de aici

Elena Udrea confirma, intr-o postare pe Facebook, ca s-a intors in tara, ea spunand ca a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica, pentru ca vrea sa isi creasca fetita acasa.

Elena Udrea, prima reactie dupa venirea in Romania: M-am intors in tara. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica

Elena Udrea a venit cu o prima reactie dupa ce s-a intors in Romania. Fostul ministru al Turismului sustine ca a venit acasa si a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica. Da, m-am.

Elena Udrea, prima iesire in public dupa ce s-a intors in Romania

La doua zile distanta dupa ce a revenit in Romania, Elena Udrea, fostul sef al Cancelariei Prezidentiale a iesit in miezul noptii la un restaurantcu specific intalienesc, impreuna cu fiica si.

Elena Udrea s-a intors in tara

Elena Udrea a anuntat ca s-a intors in Romania, in aceasta dimineata, prin vama Giurgiu, precizand ca a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica, decizie pe care a luat-o imediat dupa ce a fost eliberata din inchisoare in decembrie anul trecut.

Imagini din casa in care locuieste Elena Udrea acum. O vila de lux in Corbeanca, detinuta de iubitul ei

Elena Udrea s-a intors in Romania, dupa un an si jumatate de la fuga sa in Costa Rica. Fostul ministru al Turismului locuieste acum intr-o vila de lux pe care iubitul ei o detine in Corbeanca si pe care a scos-o la vanzare in urma cu cateva luni. Elena Udrea locuieste intr-o vila de lux .

Elena Udrea a recunoscut pe unde a intrat, de fapt, in tara. Nicio alta speculatie nu isi are rostul!

Elena Udrea a recunoscut ca s-a intors in Romania. intr-o postare pe contul personal de Facebook, fostul ministru al Turismului a scris ca vrea sa isi boteze fetita acasa, alaturi de familie si de apropiati. Udrea a mentionat si procesele pe care le are in instanta si a precizat ca a intrat in Romania prin .

Elena Udrea confirma ca s-a intors in Romania: Cred ca ma voi apara mai bine de aici decat de departe. Primele imagini din tara cu fostul ministru (FOTO, VIDEO)

UPDATE:La scurt timp dupa ce Elena Udrea a confirmat ca s-a intors in Romania, au aparut si primele imagini cu aceasta si fiica sa la resedinta din Corbeanca. Primele imagini cu Elena Udrea de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )