Libnet.ro
UNICEF

12:30

Motivul pentru care Gigi Becali a dat 20.000 de euro ca sa mute o nunta

B1 B1,
Motivul pentru care Gigi Becali a dat 20.000 de euro ca sa mute o nunta

Gigi Becali a dorit ca la petrecerea de nunta a fiicei sale, care va avea loc in toamna, sa cante o anume formatie de muzica machedoneasca. Numai ca aceasta era antamata la o alta nunta. Becali n-a renuntat. continuă pe B1

Motivul pentru care o multinationala a plecat din Romania. Acuzatii extrem de grave la adresa angajatilor

In august 2016, compania germana Heyform Bramsche GMBH deschide in Romania, la Remetea Mare, langa Timisoara, o fabrica de componente auto care produce piese pentru producatori auto din grupul Volkswagen.

Motivul pentru care o mama a lasat un pedofil sa-i violeze fiicele. Ce i-a promis barbatul

O femeie a lasat un pedofil sa-i violeze fetitele. Barbatul i-a promis ca se va casatori cu ea. Incidentul a avut loc in locuinta femeii, unde cele doua fetite de 1 an si 4 ani au fost violate de.

Faze tari: Cum a sarbatorit o tanara divortul obtinut dupa o lupta de 15 ani prin tribunale; O domnisoara de onoare a trebuit sa supravegheze 90 de pestisori aurii; Motivul pentru care un barbat a impins 107 km o masina in care se afla bunica sa

Asa se transforma un bob de cacao intr-un iepuras de Paste. Ouale si iepurasii din ciocolata sunt preferatele romanilor atunci cand vine vorba despre. Sapte vehicule bizare ale Germaniei din Al Doilea Razboi Mondial. in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, germanii au folosit masiv.

Gigi Becali se da batut: Titlul e jucat Care crede ca este motivul pentru care FCSB este foarte aproape de un nou esec

Finantatorul FCSB a recunoscut ca echipa sa mai are sanse infime de a se impune in acest sezon si pune ratarea principalului obiectiv pe seama lipsei de experienta a propriilor jucatori.

Incredibil, dar adevarat: Gigi Becali, discurs mai inteligent decat Hagi!

Gheorghe Hagi a fost cel mai mare fotbalist din istoria tarii, insa de ceva vreme sustine o teorie atat de bizara, incat pana si Gigi Becali, un om care a scos multe ineptii pe gura, a ajuns sa demonteze cu argumente declaratiile fostului capitan al nationalei.

Incredibil, dar adevarat: Gigi Becali, discurs mai lucid decat Hagi!

Gheorghe Hagi a fost cel mai mare fotbalist din istoria tarii, insa de ceva vreme sustine o teorie atat de bizara, incat pana si Gigi Becali a ajuns sa demonteze cu argumente declaratiile fostului capitan al nationalei.

Gigi Becali tremura de nervi: incepe etapa care o poate face pe CFR campioana. Programul complet

Pentru al treilea sezon consecutiv, finantatorul ros-albastrilor e pe cale sa obtina locul 2, ceea ce nu e o performanta mica pentru un om care n-a jucat fotbal, n-are scoala de antrenori, insa face atat echipa, cat si schimbarile la FCSB.

Gigi Becali si-a luat gandul de la cupele europene: Ne spulbera

Pentru echipele romanesti vara acestui an se anunta una incinsa din toate punctele de vedere.

Motivul pentru care Leonardo da Vinci a lasat opera Mona Lisa nefinalizata

Doi medici italieni sustin ca Leonardo da Vinci a lasat opera Mona Lisa nefinalizata din cauza problemelor de sanatate. Dupa ce au studiat un desen care il infatiseaza pe marele artist, cei doi spun ca au descoperit motivul din spatele acestui mister.

HOROSCOP. Zodia pentru care luna mai are o semnificatie deosebita

Luna mai este extrem de importanta pentru o zodie. Au trecut sarbatorile si este cazul sa privim viata si din perspectiva materiala, nu doar din cea spirituala. Luna Mai este .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )