Libnet.ro
UNICEF

10:30

Motivul pentru care medicii si asistentele de la Spitalul din Sibiu au restrictie la YouTube si Facebook

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care medicii si asistentele de la Spitalul din Sibiu au restrictie la YouTube si Facebook

Medicii si asistentele de la Spitalul din Sibiu au interdictie la retelele sociale si alte site-uri care nu au profil medical, din interiorul spitalului. Masura a fost luata pe calculatoarele institutiei,. continuă pe Antena3

Florin Zamfirescu se retrage de pe scena, dupa 50 de ani de cariera. Motivul pentru care actorul a luat aceasta decizie

Florin Zamfirescu a luat o decizie radicala, dupa 50 de ani de cariera. Actorul a decis sa se retraga din activitate si a explicat motivele pentru care a luat aceasta hotarare. Acesta va mai urca pe scena doar.

Si-a injunghiat mortal fiica de doar 11 ani. E de-a dreptul socant motivul pentru care a ucis-o

O femeie a fost acuzata ca si-a injunghiat copila de 11 ani de nenumarate ori pentru a o tine departe de a intretine relatii intime. Rosa Alcides Rivera a ajuns la un spital din Orlando, Florida, si a.

Marturia ginecologului agresat in clinica din Galati: Asta e motivul pentru care am sters postarea. Romania se transforma intr-o hazna!

Medicul ginecolog Costache Botezatu a sters de Facebook postarea cu materialul video in care se vedea cum este agresat de un intelop din Galati, chiar in incinta clinicii medicale la care lucreaza. Decizia are o.

Motivul penibil pentru care un roman a sunat la 112

Un roman a sunat la ISU pentru simplu motiv ca sughita de zce minute. in acest sens, pompierii i-au recomandat sa bea apa. insa, tanarul s-a aratat foarte indignat ca nu vine nimeni sa-l consulte. Reprezentantii ISU Gorj au facut public pe pagina de Facebook conversatia telefonica pe care a avut-o cu tanarul: Dispecerul: Buna [] .

Angajatii Spitalului Judetean din Sibiu nu mai au voie sa foloseasca Facebook si Youtube in timpul programului

Angajatii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu nu mai au voie sa foloseasca Facebook si Youtube in timpul programului, de pe calculatoarele de serviciu, avand acces in continuare la Internet, dar doar pe site-urile care ii ajuta in activitatea medicala, a anuntat miercuri managerul spitalului, Cornel Benchea.

Fostul rector al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, Dumitru Ciocoi-Pop, s-a stins din viata

Dumitru Ciocoi-Pop, fostul rector al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, s-a stins din viata, duminica. Profesor la Facultatea de Litere a ULBS,Dumitru Ciocoi-Pop a detinut functia de rector al.

Ancheta de proportii la spitalul din Slatina. Peste 140 de radiografii au fost gasite in vestiarele a trei medici ortopezi

Este ancheta la spitalul din Slatina dupa ce au fost descoperite, in vestiarele a trei medici ortopezi, peste 140 de radiografii. Suspiciunea a fost ridicata dupa ce politistii au cerut radiografia si.

Motive pentru care ar trebui sa mananci mai multa paine. Sigur nu te gandeai la asa ceva

Feliile de paine nu sunt dusmanul tau si exista motive obiective pentru care ar trebui sa cedezi in fata poftelor pentru carbohidrati. Iata de ce nu trebuie sa-ti fie teama sa mananci mai multa.

Motivul absolut ULUITOR pentru care un avion s-a intors la sol: Domnul fie cu noi. O pasagera si-a uitat copilul in sala de asteptare, sarmanul (VIDEO)

Premiera mondiala pentru controlorii de trafic aerian. Un avion care decolase din Arabia Saudita spre Malaysia s-a intors la sol in urma unei rugaminti bizare a unei femei aflate la bord. Femeia isi uitase co.

INTERZIS la Facebook si Youtube pentru angajatii Spitalului Judetean din Sibiu

Decizie stricta luata de managerii Spitalului Judetean Sibiu. Angajatii nu mai au voie sa foloseasca Facebook si Youtube in timpul programului. Astfel, calculatoarele de serviciu vor avea acces doar la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )