Libnet.ro
UNICEF

09:15

Motivul pentru care Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare la nunta: contrar zvonurilor, mireasa va fi condusa la altar de tatal ei

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare la nunta: contrar zvonurilor, mireasa va fi condusa la altar de tatal ei

Contrar traditiei, Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare la nunta cu printul Harry, desi toata lumea se astepta ca stilista ei, Jessica Mulroney, sa preia acest rol. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare

Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare. Era de asteptat ca Jessica Mulroney, stilista ei, sa ii fie si domnisoara de onoare, dar se pare ca nu va fi asa. Meghan are un grup foarte restrans de.

Motivul pentru care nu este bine sa mananci salata de rosii cu castraveti. Sigur nu stiai asta!

Specialistii sustin ca rosiile si castravetii nu ar trebui asociate la aceeasi masa. Castravetii sunt alimente alcaline, iar rosiile sunt acidifiante. Cand le combinam se formeaza saruri, spun.

Dan Petrescu, probleme mari de sanatate. Motivul pentru care antrenorului i s-a facut rau la finalul meciului cu Craiova

Dan Petrescu, antrenorul formatiei CFR Cluj, s-a simtit rau la finalul meciului cu CS Universitatea din play-off, incheiat cu victoria dramatica a elevilor sai, cu 1-0, iar acesta a avut nevoie de ingrijiri.

Motivul pentru care Madonna a iesitdeghizata pe strada

Madonna a vrut sa se bucure in liniste de o plimbare si o cafea buna, asa ca s-a acoperit din cap pana in picioare atunci cand a iesit din casa. Chiar si asa, paparazzi au surprins-o pe artista a.

Printul Harry si Meghan Markle ar fi ales o melodie a cntaretei Whitney Houston pentru primul lor dans presa

Printul Harry si logodnica lui, Meghan Markle, ar fi ales melodia I Wanna Dance With Somebody Who Loves Me) a cantaretei Whitney Houston pentru primul lor dans la petrecerea care va urma cununiei lor, ce va avea loc pe 19 mai, scrie News. ro, care citeaza The Mirror.

Harry, omagiu pentru printesa Diana in ziua nuntii lui cu Meghan Markle. Iata ce pune la cale mirele! E foarte emotionant

Nunta printului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, se anunta un eveniment de mare amploare in familia Regala a Marii Britanii, iar presa arde de nerabdare sa afle noi informatii legate.

Harry, omagiu pentru printesa Diana in ziua nuntii lui cu Meghan Markle. Iata ce pune la cale mirele

Nunta printului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, se anunta un eveniment de mare amploare in familia Regala a Marii Britanii, iar presa arde de nerabdare sa afle noi informatii legate de ziua in care fiul cel mic al Printesei Inimilor o va duce la altar pe aleasa sa.

Cat va costa rochia de mireasa a actritei Meghan Markle

Actrita Meghan Markle, viitoarea sotie a printului Harry, va purta la nunta care va avea loc pe 19 mai o rochie in valoare de 100. 000 de lire sterline, informeaza Daily Mail.

S-a aflat! Care este PRIMA MELODIE pe care Printul Harry si Meghan Markle vor DANSA la nunta (VIDEO)

Mai sunt cateva zile pana la evenimentul monden pe care toata lumea il asteapta cu sufletul la gura: nunta printului Harry si a lui Meghan Markle! Potrivit presei din Marea Britanie, cei doi si-ar fi ales.

Cat va costa rochia pe care o va purta Meghan Markle la nunta. Pretul este urias

Potrivit unor surse din familia regala, rochia pe care o va purta Meghan Markle la nunta cu Printul Harry va costa 100. 000 de lire. Costurile vor fi suportate de Familia Regala a Marii Britanii. Actrita a optat.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )