Libnet.ro
UNICEF

16:15

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu nu imbraca hainele de doua ori. Ce mesaj i-a transmis Fidel Castro

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Nicolae Ceausescu nu imbraca hainele de doua ori. Ce mesaj i-a transmis Fidel Castro

Fostul dictator comunist Nicolae Ceausescu nu purta de doua ori aceeasi haina. A decis sa nu imbrace o tinuta decat o singura data dupa ce Fidel Castro i-a povestit despre un complot. Totul a inceput in. continuă pe Antena3

Utile:Cand trebuie sa mergi la Urgente din cauza racelii;5 motive sa mananci grepfrut;Motivul pentru care trebuie sa consumi turmeric

Dieta cu care iti normalizezi tensiunea arteriala. Daca ai fost diagnosticat cu hipertensiune arteriala, afla ca exista o dieta cu care poti sa previi agravarea bolii si sa-ti pastrezi o greutate corporala normala. Cand trebuie sa mergi la Urgente din cauza racelii. Simptomele racelii pot varia de la dureri de cap si nas infundat pana la stare generala de rau. Desi majoritatea persoanelor aleg sa se trateze acasa, exista cateva simptome care ar trebui sa te trimita la spital de urgenta.

Motivul pentru care Printul Harry si-a dus iubita la mormantul mamei sale, inainte de a o cere in casatorie

Printul Harry este foarte afectat de absenta mamei sale. El cinsteste atat de mult memoria Printesei Diana, incat a dus-o pe Meghan Markle la mormantul ei inainte de a o cere in c?.

VIDEO Costumul de vanatoare al lui Nicolae Ceausescu, licitat pentru o suma neasteptata

Costumul de vanatoare care a apartinut lui Nicolae Ceausescu a fost adjudecat, miercuri seara, la su.

A fost vandut costumul de vanatoare al lui Nicolae Ceausescu. Cati bani a oferit cumparatorul

Costumul de vanatoare a lui Nicolae Ceausescu a fost vandut, acesta fiind adjudecat, miercuri seara, la o licitatie. Cumparatorul a dat 700 de euro pentru a intra in posesia costumului.

Dodon: Unirea pentru care militeaza o parte din cetatenii Republicii Moldova inseamna razboi civil

Unirea pentru care militeaza o parte din cetatenii Republicii Moldova inseamna razboi civil, a declarat presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, in cadrul emisiunii Acces direct de la postul de televiziune NTV Moldova, informeaza deschide. md. Seful statului sustine ca va folosi toate caile legale pentru a nu permite lichidarea statalitatii Republicii Moldova, relateaza News. ro.

Care ar fi, de fapt, motivul pentru numirea lui Darius Valcov in Guvernul Dancila

Analistul economic Radu Soviani comenteaza pe blogul sau numirea lui Darius Valcov in functia de consilier de stat in Guvernul Dancila. Nu sunt decat doua explicatii ale acestei.

Quincy Jones, dezvaluiri savuroase la 84 de ani: motivul inedit pentru care a refuzat o intalnire cu Marilyn Monroe si detalii despre cele 22 de iubite mai tinere

Prolificul producator de muzica si film Quincy Jones, in varsta de 84 de ani, a acordat un interviu savuros in care declara ca, in ciuda varstei inaintate, are peste 20 de iubite mult mai tinere decat el, dezvaluie motivul pentru care a refuzat o intalnire cu Marilyn Monroe si o critica in termeni duri pe cantareata pop Taylor Swift.

VIDEO Motivul pentru care un istoric si un jurnalist rus s-au luat la bataie in timpul unei emisiuni in direct

Incident mai rar intalnit a avut loc pe 30 ianuarie, la Moscova, in studioului de radio Komsomoliskaya Pravda. Jurnalistul rus Maksim Sevcenko si istoricul Nicolai Svanidze s-au luat la bataie in timpul unei emisiuni, care era transmisa si in direct pe canalul de Youtube.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )