Libnet.ro
UNICEF

20:30

Motivul pentru care Oana Radu s-a ingrasat la loc, dupa ce slabise miraculos. Sunt dependenta!

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Oana Radu s-a ingrasat la loc, dupa ce slabise miraculos. Sunt dependenta!

Oana Radu a vorbit pentru prima oara despre motivul adevarat care a facut-o sa se ingrase la loc. Artista a marturisit de ce a ajuns din nou la peste 100 de kilograme, dupa ce si-a indeplinit visul si a slabit atat de mult. Motivul pentru care Oana Radu s-a ingrasat la loc Oana Radu, invitata . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu, actrita din Sacrificiul de la Antena 1, a dat raspunsul la cea mai arzatoare intrebare. Motivul pentru care nu a devenit inca mama

Una din presiunile sociale care la un moment dat apare in viata fiecarui om este aceea care prevede intemeierea unei familii. Pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, cunoscutii, dar mai ales familia, se intreaba cand va aparea pe lume primul copil. De aceste tipuri de presiuni nu scapa nici Oana Zavoranu. Actrita din .

Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24. Nu se compara cu celelalte plecari de pana acum

Jurnalista Ioana Tiganila, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi 24, paraseste postul de televiziune dupa noua ani in care a realizat programul Jurnal Extern. Care este motivul plecarii sale? Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24 Ioana Tiganila a intrat in presa la varsta de 16 ani si a .

Un roman arestat in India este la un pas de moarte. Motivul pentru care a ajuns dupa gratii

Un roman a fost arestat in India. Cu toate ca i se aduc auze grave, barbatul spune ca nu are nicio legatura cu acuzele care i se aduc. Pentru ce a ajuns acesta in spatele gratiilor? Un roman arestat in India, la un pas de moarte Alex Marinoiu, originar din Craiova, cere disperat ajutorul autoritatilor .

Tigarile electronice, interzise in 30 de state. Care este motivul pentru care nu ai voie sa le mai folosesti

Tigarile electronice au primit interdictii in tot mai multe tari, in ultima vreme. Este vorba despre inca un stat in care locuitorii nu vor mai avea voie sa le foloseasca. Motivele pentru care au fost luate aceste decizii sunt cat se poate de surprinzatoare, iar pe alocuri socante. Asta deoarece 30 de state au luat .

Motivul pentru care Kate Middleton a ramas fara secretara personala. Ce legatura are Meghan Markle cu aceasta situatie neplacuta din familia regala

S-au tulburat apele in staff-ul lui Kate Middleton. Se pare ca Ducesa de Cambridge a ramas fara asistenta personala, la doar cateva luni dupa ce un alt angajat de-al ei a parasit echipa. Cum s-a intamplat acest lucru? Kate Middleton face parte oficial din familia regala din aprilie 2011, dupa ce aceasta s-a casatorit cu .

Orban, masura drastica. Motivul pentru care vrea sa il dea afara pe seful Casei Nationale de Pensii

Ludovic Orban socheaza cu o noua decizie. De ce vrea, de fapt, premierul Romaniei sa-l dea afara pe seful Casei Nationale de Pensii? Ludovic Orban a detaliat recent decizia sa. Motivul pentru care Orban vrea sa-l dea afara pe seful CNAS Premierul Ludovic Orban a anuntat azi faptul ca il va inlocui pe presedintele Casei .

Andreea Esca a vorbit despre problemele ei cu greutatea. Stirista recunoaste care este motivul pentru care se ingrasa

Vedeta de la PRO TV a recunoscut ca are probleme cu greutatea, dar si cum face fata cu brio acestor momente nu tocmai placute pentru nicio femeie. Prezentatoarea stirilor a admis de curand si motivul pentru care a avut parte de o asemenea de fluctuatii ale kilogramelor. Nimeni nu s-ar fi asteptat la asemenea marturisiri .

CTP, invitat la dezbatarea pe care Iohannis o va sustine inainte de alegerile prezidentiale. Motivul pentru care l-a refuzat pe presedinte

CTP, invitat la dezbatarea pe care o va sustine Iohannis inainte de alegerile prezidentiale. Motivul pentru care l-a refuzat pe presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti, de la ora 19, la o dezbatere cu jurnalisti, analisti si politologi, in Aula Carol I, de la Biblioteca Centrala Universitara. La dezbatere vor fi prezenti jurnalisti de la mai multe posturi de televiziune, posturi radio sau din presa scrisa, precum si analisti si politologi. Printre jurnalistii invitati se .

O romanca a ingrozit Spania. Motivul pentru care este poreclita spaima Madridului

Alina Stoica, romanca poreclita spaima MadriduluI a fost trimisa in judecata inca din luna martie. Cunoscuta pentru ca si-a construit un adevarat imperiu in capitala Spaniei, ea controla o vasta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )