Libnet.ro
UNICEF

05:45

Motivul pentru care pescarii sportivi din Buzau mai au de asteptat pana sa-si arunce unditele in Dunare

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care pescarii sportivi din Buzau mai au de asteptat pana sa-si arunce unditele in Dunare

Din poarta in poarta. Asa sunt plimbati unii amatori de pescuit sportiv care si-au propus sa isi incerce unditele pe malul Dunarii. La Buzau, la biroul care elibereaza permisul de pescuit nu lucreaza nimeni. Nici filiala regionala a Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura Muntenia nu poate elibera permise, din simplul motiv ca stocul tiparit a fost deja epuizat, iar un alt stoc nu a fost livrat. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Viorica Dancila a vrut sa ajunga al doilea om din PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca, desi initial anuntase ca nu va candida pentru o functie in PSD, a primit numeroase telefoane de la lideri ai partidului care i-au transmis ca trebuie sa candideze. Am.

Motivul pentru care este bine sa pui un burete umed in figider! Afla ce beneficii aduce

Consumul de fructe si legume este bun pentru organism, deoarece ele contin minerale, antioxidanti si fibre care protejeaza impotriva bolilor de inima sau cancerului. Sunt fructe pe care le punem la frigider ca.

Cine este jandarmul din Teleorman care s-a impuscat in cap. Motivul pentru care subofiterul si-a pus capat zilelor

Se pare ca subofiterul din cadrul Jandarmeriei Teleorman care s-a impuscat in cap se afla in plin proces de divort. Catalin Predescu era reclamant in procesul de divort, in timp ce sotia sa era.

Motivul pentru care Polgar Levente a trebuit sa abandoneze la Arctic Ultra. Ce s-a intamplat cand a apasat butonul SOS

Motivul pentru care Polgar Levente a trabuit sa abandoneze in ultramaratonul 6633 Arctic Ultra a fost faptul ca a solicitat ajutorul oganizatorilor. Levi nu mai putea fi lasat sa mearga mai departe nici in afara concursului, pentru ca era impotriva regulamentului.

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru: Motivele pentru care anumite suflete se atrag

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au explicat la Adevaruri ascunse motivele pentru care anumite suflete se atrag. Exista anumite compatibilitati care fac ca doi oameni sa se simta comfortabil unul in.

Pozitia PSRM si PAS referitor la alegerile anticipate din 20 mai

Partidul Socialistilor isi va anunta candidatii la functiile de primari ai municipiilor Chisinau si Balti pentru alegerile locale noi din 20 mai dupa sedinta extinsa a activului formatiunii, care se va desfasura duminica, 18 martie, transmite IPN.

Balantele dau piept cu un hop in planurile lor care ingreuneaza evolutia lor pe mai departe

Balantele dau piept cu un hop in planurile lor care ingreuneaza evolutia lor pe mai departe. Nativii.

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu, despre Liviu Dragnea: Am inca proaspat in minte cum ii mai pupai tu mana pana la coate Codrutei, in anturajul vostru din restaurantul MAI

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, a postat sambata seara pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat lui Liviu Dragnea, fara a-i mentiona insa numele, in care il numeste mizerabil, imbuibat si spagar si sustine, printre altele, ca liderul PSD ii pupa mana pana la coate sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Bancnotele care vor iesi din circulatie anul acesta

Banca Centrala Europeana a anuntat ca va opri emiterea bancnotei de 500 de euro. Potrivit unui comunicat al bancii, cea mai mare bancnota euro va mai putea fi folosita doar anul aceasta. Aceasta este una.

CexN PSD a aprobat astazi candidaturile pentru functiile de conducere din partid

ACTUALIZARE 13:30 Dragnea: Cei care si-au exprimat dorinta sa candideze la Congresul PSD vor fi trecuti pe buletinele de vot Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze la Congresul PSD vor fi trecuti pe buletinele de vot, a anuntat vineri presedintele PSD, Liviu Dragnea. ------- *ACTUALIZARE 11:30 Liviu Dragnea: Voi propune in CEx sa validam si un dosar gol, sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea PSD ------- Comitetul Executiv al PSD discuta si valideaza astazi, de la ora 11:00, candidaturile pentru functiile de conducere din partid, 24 de social - democrati fiind interesati de o astel de functie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )