Libnet.ro
UNICEF

16:00

Motivul pentru care Politia Locala a inchis trei cluburi din oras

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Politia Locala a inchis trei cluburi din oras

Doua dintre cele mai cunoscute localuri din centrul Oradei, dar si un alt local dintr-un cartier au fost inchise de catre Politia Locala. Motivul: lipsa autorizatiei de functionare. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care o cunoscuta artista si-a clonat cainele de doua ori

Barbra Streisand a dezvaluit ca si-a clonat de doua ori cainele preferat, Samantha, care a murit anul trecut, la varsta de 14 ani. Artista a explicat ca ceidoi pui de caine pe care ii are - Miss Violet.

S-a aflat motivul pentru care fiul de 16 ani al fotbalistului Florin Pancovici s-a sinucis! Ce a scris baiatul in biletul de adio

Fotbalistul Florin Pancovici este in doliu, dupa ce fiul lui s-a spanzurat in holul blocului in care locuiau. Fiul sau, Sebastian, in varsta de 16 ani, a fost gasit decedat in scara blocului, din Ploiesti.

Scandal monstru intr-un avion. Motivul pentru care o femeie a trecut la amenintari. Sunt sotia unui deputat, o sa aranjez eu lucrurile

O femeie a facut scandal intr-un avion pe ruta Moscova-Beirut, dupa o femeie care statea in fata ei si-a lasat scaunul pe spate si a varsat pe ea sucul de portocale. O sa ajungi in Liban, sunt sotia un.

Imagini revoltatoare in Capitala! Motivul pentru care un medicde la Floreasca a fost lovit de un taximetrist

Medicul cardiolog Gabriel Tatu, de la Spitalul Floreasca, a fost agresat de un taximetrist, dupa ce doctorul a refuzat sa ii permita soferului sa fumeze in masina. Incidentul a avut loc marti dimineata,.

Barbat decedat de 7 ani, AMENDAT zilele trecute de Politia Locala Braila. Motivul este HALUCINANT: Si-a scos masina la vanzare in loc nepermis (FOTO)

Caz incredibil in Braila! Politia Locala a amendat un barbat . decedat in 2011. Motivul: si-a scos la vanzare masina intr-un loc neadecvat. Gafa este completata de mentiunea: Proprietarul nu este de.

Maior a spus ca SRI a transmis motivele pentru care Alina Bica trebuia refuzata la sefia DIICOT

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat, marti, ca fostul sef al SRI, George Maior, a confirmat faptul ca SRI l-a informat pe presedintele de la acea vreme, Traian Basescu, cu privire la motivele pentru care Alina Bica trebuia refuzata in functia de procuror-sef al DIICOT.

Un preot a batut un politist in Lugoj. Motivul incredibil pentru care a recurs la acest gest

Un preot a batut un politist local din Lugoj, judetul Timis pentru a se razbuna ca acesta pe motiv ca l-a amendat. Desi parcase masina neregulamentar, preotul nu sii-a acceptat vina, ba chiar a inceput sa.

Motivul stiintific pentru care Europa este sub un val de ger si viscol

Toata Europa experimenteaza un val de viscol si ninsoare in acesta saptamana! Aceste conditii au afectat chiar si zonele care nu au mai vazut zapada de ani de zile, precum Roma. Potrivit Business Insider.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )