Libnet.ro
UNICEF

18:00

Motivul pentru care Regina Elisabeta nu isi serbeaza niciodata ziua de nastere

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Regina Elisabeta nu isi serbeaza niciodata ziua de nastere

O data cu domnia Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a are multe avantaje si responsabilitati, iar unul dintre beneficii este posibilitatea de a sarbatori ziua de nastere de doua ori pe an. Regina este. continuă pe Antena3

Cutremurator: Care este motivul pentru care o tanara isi vinde virginitatea

Tanara italianca Nicole, de 18 ani se pregateste sa faca un gest socant. Ea a anuntat recent prin intermediul unui site pentru escorte de lux din Marea Britanie ca isi scoate la licitatie.

Superstitia ciudata legata de casa. Motivul pentru care solnita nu trebuie sa fie goala niciodata

Sarea este sufletul unei case potrivit superstitiilor din popor. Se spune ca nu este bine sa ramaneti fara sare si niciodata solnita nu trebuie sa fie goala, pentru ca aduce ghinion. Mai exista.

Motivul pentru care un barbat din Campulung Moldovenesc isi da casa pe 100.000 de Biblii

Un barbat vrea sa isi dea casa din Campulung Moldovenesc pe 100. 000 de Biblii. Omul a muncit in Spania mai bine de doua decenii si a strans bani pentru cladirea cu doua niveluri, pe care a .

Motivul pentru care toate avioanele au ferestre ovale

Toateavioaneleau ferestrele ovale nu dintr-o simpla alegere care tine de design, ci de siguranta zborurilor. Trebuie stiut ca, la inceput, ferestreleavioaneloraveau o forma re.

Motivul pentru care devi DEPENDENT de fumat. Este vorba despre...

Specialistii au descoperit ca dependenta de nicotina se datoreaza unor celule receptive la aceasta substanta. Nicotina, a treia substanta care provoaca dependenta, este una dintre cele mai.

Motivul pentru care devii DEPENDENT de fumat. Este vorba despre...

Specialistii au descoperit ca dependenta de nicotina se datoreaza unor celule receptive la aceasta substanta. Nicotina, a treia substanta care provoaca dependenta, este una dintre cele mai.

Motivul pentru care Kate Middleton nu mai poarta inelul de logodna - VIDEO

Kate Middleton s-a afisat in public fara inelul de logodna din safir, simbol al uniunii maritale cu Printul William si care a apartinut candva Printesei Diana. Lipsa inelului pretios se.

Statuia Libertatii, redeschisa. Care este motivul pentru care vizitele au fost oprite

Statuia Libertatii, inchisa de sambata dimineata, dupa esecul negocierilor din Senatul american cu p.

Motivul pentru care membrii Casei Regale nu au nume de familie

Pana in 1917, Familia Regala din Marea Britanie nu a folosit deloc nume de familie. Era folosit doar numele dinastiei, precum Casa Tudor sau Casa York, pana cand Regele George al V-lea a decis.

Si-a santajat fiul si pe fosta iubita cu fotografii compromitatoare. Motivul pentru care a facut acest gest e absolut ridicol

Un barbat de 45 de ani si-a santajat fosta iubita si pe fiul acesteia ca va posta pe internet fotografii compromitatoare cu ea si ca le va arata chiar si la scoala copilului. Barbatul a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )