Libnet.ro
UNICEF

08:45

Motivul pentru care cel mai cunoscut model fitness a fost dat jos din avion

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care cel mai cunoscut model fitness a fost dat jos din avion

Modelul fitness Jen Selter, in varsta de 24 de ani s-a enervat dupa ce avionul a avut intarziere de 90 de minute. Tinara a avut un conflict cu o stewardesa, care l-a chemat pe pilot. continuă pe Antena3

Primul SUV , confirmat pentru 2019: seful companiei promite cel mai rapid model din segment

Seful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat ca primul SUV din gama va fi gata pana la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, inceputul anului 2020, potrivit automarket. ro.

EFECTUL DE WEEKEND in spitale : INCREDIBIL care este MOTIVUL pentru care oamenii MOR mai des la SFARSIT de saptamana

Specialistii au studiat un fenomen mai ciudat, numit si efectul de weekend, si au stabilit de ce oamenii mor mai des in spitale la sfarsitul saptamanii. Statisticele arata ca.

Motivul pentru care Finlanda cere Uniunii Europene sa renunte la ora de vara

Guvernul Finlandei face lobby pentru eliminarea procedurii de trecere la ora de vara in Uniunea Europeana, dupa ce anul trecut peste 70. 000 de finlandezi au semnat o petitie in acest sens, transmite.

Motivul pentru care Simona Halep a renuntat la psiholog (VIDEO)

La finalul anului trecut, Simona a renuntat la vizitele la psiholog si la sedintele de mental-coaching, desi Halep inca pare a avea o problema psihica. Nu vreau sa dau nume, dar ea stie cine e.

A atacat cu un ciocan trei persoane care i-au batut la usa. Motivul pentru care o femeie a recurs la acest gest e absolut socant

O femeie de 44 de ani din Anglia a atacat cu un ciocan trei martori ai lui Iehova dupa ce acestia i-au batut la usa. Unul dintre ei a fost lovit in fata, iar un altul in umar. Femeia risca.

Cel mai emotionant moment la Grammy 2018: Kesha a izbucnit in plans cantand o piesa despre abuzul sexual indurat VIDEO

Cel mai emotionant moment al galei Grammy 2018 a fost oferit de cantareata Kesha 30 de ani) care a interpretat melodia Praying inspirata din propria sa experinta de abuz sexual.

Cel mai bun an din istoria BMW Group in Romania

2017 s-a dovedit a fi cel mai bun an din istoria BMW Group in Romania in ceea ce priveste numarul de autovehicule livrate. Cu un total de 2. 932 automobile BMW si MINI si 268 de motociclete, performanta este peste recordul stabilit in 2007, cu un total de 2. 922 de automobile livrate.

Un roman e cel mai cautat infractor din Spania. Ce a facut

Un roman de 47 de ani e de trei zile cel mai cautat infractor din Spania, dupa ce a rapit o tanara si a amenintat-o cu un cutit si apoi a violat-o. Barbatul este de negasit, desi politistii.

Vrei masina, dar nu ai carnet? Top 4 modele pentru care nu ai nevoie de permisul de conducere!

In ultima vreme, se poate remarca un trend special al pietii auto: modelele de masini pentru care nu este nevoie sa detii un carnet de conducere sunt din ce in ce mai populare, mai ales in tarile.

Vrei masina, dar NU ai carnet? Iata 4 MODELE de autoturisme pentru care NU AI NEVOIE de permis de conducere!

In ultima vreme, se poate remarca un trend special al pietii auto: modelele de masini pentru care nu este nevoie sa detii un carnet de conducere sunt din ce in ce mai populare, mai ales in tarile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2926 seconds )