Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivul pentru care unul dintre cei mai longevivi consilieri locali a parasit forul municipal

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care unul dintre cei mai longevivi consilieri locali a parasit forul municipal

Social-democratul Fanica Birla a demisionat luni la functia de consilier municipal. Acesta a fost consilier local, incepand din anul 2000, a fost viceprimar al municipiului Buzau si, pentru o scurta perioada, primar interimar pe finalul mandatului lui Constantin Boscodeala. continuă pe Adevărul

De ce isi cumpara haine de la second-hand unul dintre cei mai bogati oameni din lume

Ingvar Kamprad este fondatorul retailerului suedez de mobila IKEA si unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, avand o avere estimata la 65 de miliarde de dolari. Potrivit saptamanalului suedez.

Unul dintre cei mai bogati canadieni, Barry Sherman, si sotia sa au fost gasiti morti in casa

Politia canadiana spune ca investigheaza mortile misterioase ale lui Barry Sherman, fondatorul companiei farmaceutice Apotex Inc, si a sotiei sale, Honey, unul dintre cele mai bogate cupluri canadiene, ale caror corpuri neinsufletite au fost gasite vineri in casa lor, relateaza Reuters.

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume a fost gasit mort intr-o pivnita alaturi de sotia sa

Un miliardar canadian si sotia sa au fost gasiti morti in urma cu putin timp la casa lor din Canada, in conditii pe care suspecte, relateaza BBC. Corpurile lui Barry Sherman si al sotiei sale.

Motivul pentru care acest bebelus este spalat in chiuveta! Ai zice ca cineva isi bate joc de el. Adevarul este de fapt altul Cat de trist!

Imagini de-a dreptul emotionante au devenit virale pe internet. Totul s-a intamplat in orasul american Princeton. Politistii au oprit masina unui barbat care conducea haotic. Omul era beat, motiv pentru care a fost.

Unul dintre cei mai buni ultramaratonisti din lume ne spune cum sa alergi in desert

Sa alergi in desert presupune si aparitia unor detalii in plus fata de alte curse, detalii la care trebuie sa fii foarte atent, temperaturi ridicate si variatii mari de temperatura, raze solare puternice, suprafete de alergare pline cu nisip si pietris fin.

Inventatorul misterios al monedei virtuale Bitcoin a devenit unul dintre cei mai bogati 50 de oameni ai lumii

In acest weekend, Bitcoin a fost aproape de a atinge pragul de 20. 000 de dolari, atingand maximul de 19. 771 dolari duminica. La acest pret, misteriosul creator al acestei monede, Satoshi Nakamoto, ar avea o avere de 19,4 miliarde de dolari, ceea ce l-ar plasa pe locul 44 in topul Forbes al celor mai bogati oameni ai planetei.

Motivul pentru care nu trebuie sa comanzi niciodata limonada la restaurant

Un studiu amplu arata ca lamaia din limonada poate fi o sursa de contaminare cu bacterii periculoase. Cercetatorii au colectat felii de lamaie de la 21 de restaurante diferite, din mai multe.

Motivul pentru care nu este bine sa pui lamaie in apa plata

Un studiu aparut in Journal of Environmental Health a scos la iveala faptul ca lamaia poate fi o sursa de contaminare cu bacterii. Cercetatorii au colectat felii de lamaie de la 21 de.

Motivul pentru care Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu a calatorit in Trenul Regal

Printul Nicolae nu a fost primit in trenul regal. Nicolae a participat, insa, la inmormantarea bunicului sau, Regele Mihai, de la Catedrala din Curtea de Arges. Sambata, in.

Motivul pentru care Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu a calatorit in Trenul Regal la funeralii

Printul Nicolae nu a fost primit in trenul regal. Nicolae a participat, insa, la inmormantarea bunicului sau, Regele Mihai, de la Catedrala din Curtea de Arges. Sambata, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )