Libnet.ro
UNICEF

11:30

Motivul neasteptat pentru care o sectie de politie a fost inchisa. Erau peste tot

Antena3 Antena3,
Motivul neasteptat pentru care o sectie de politie a fost inchisa. Erau peste tot

Motiv incredibil pentru care o sectie de politie din Paris a fost inchisa. Sectie de politie inchisa pana la noi decizii, scrie pe un afis pus pe usa din fata a sectiei din arondismentul 19 al. continuă pe Antena3

Utile: Ce este otita, cat este de periculoasa si cum se trateaza, Sfatul specialistului; Motivul banal pentru care nu reusesti sa slabesti

Depresia asociata cu dependenta de substante accentueaza riscul de suicid. Psihologul Keren Rosner a precizat ca multe persoane depresive recurg la. Avertismentul unui oftalmolog legat de un obicei gresit, des intalnit: Riscati orbirea permanenta. Este o cauza importanta a morbiditatii oculare si caracteristicile sale duc rapid la orbire permanenta.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu. Traian Basescu a explicat tot

Viorica Dancila s-a plans, recent, ca nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu si a aratat cu degetul spre presedintele Klaus Iohannis. Numai ca nu seful statului trebuie invinovatit pentru acest lucru. Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu a fost explicat de Traian Basescu. Potrivit [] .

Sectie de politie din Paris inchisa din cauza unei invazii de purici

O sectie de politie din nord-estul Parisului a trebuit sa fie evacuata duminica dupa ce a fost invadata de purici, a informat un sindicat al politistilor, conform The Guardian.

Motivul pentru care Gigi Becali a dat 20.000 de euro ca sa mute o nunta

Becali a anuntat ca fata sa cea mai mare, Teodora, 24 de ani, se va marita, iar nunta a fost stabilita pentru luna octombrie. Gigi Becali a dorit sa aiba in toamna, cand fata lui, Teodora, se marita, o.

Sase motive pentru care o adolescenta de 12 ani a decis sa se sinucida. Toata lumea e socata

O adolescenta de 12 ani a decis sa se sinucida, dupa ce a urmarit serialul de pe Netflix, 13 Reasons Why. Mama copilei a marturisit ca fata a lasat si o scrisoare prin care invocase sase motive pentru.

HOROSCOP. Zodia pentru care luna mai are o semnificatie deosebita

Luna mai este extrem de importanta pentru o zodie. Au trecut sarbatorile si este cazul sa privim viata si din perspectiva materiala, nu doar din cea spirituala. Luna Mai este .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )