Libnet.ro
UNICEF

19:15

Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest. Cine nu o lasa pe Elena sa faca asta

Playtech Playtech,
Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest. Cine nu o lasa pe Elena sa faca asta

Gheorghe Dinca se afla in arest de aproape doua luni. Cu toate acestea, sotia sa, Elena, nu vine sa il viziteze. Cine nu o lasa sa faca asta? Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, este in arest de aproximativ doua . continuă pe Playtech

Performanta iPhone 11 lasa concurenta in lacrimi si e motivul pentru care costa atat

IPhone 11 si iPhone 11 Pro au fost anuntate oficial. Ca de fiecare data, Apple n-a oferit chiar toate detaliile. Dar, din fericire, in mai putin de-o saptamana le-am aflat. Astfel, acum.

Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest! Ce a observat toata lumea, la reconstituirea crimelor din Caracal

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, s-a aflat astazi pe teren pentru a face reconstituirea crimelor pentru care si-a recunoscut culpabilitatea. Inculpatul este complet schimbat dupa doar doua luni de arest. Ce a observat toata lumea, in prima zi de reconstituire? Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest Luni si marti, 16 .

Detaliul socant observat de multi romani la Gheorghe Dinca in timpul reconstituirilor

Inchisoarea nu pare foarte grea pentru Gheorghe Dinca. Citeste si: Gheorghe Dinca, dus din nou in Caracal, la casa unde a comis posibilele crime in timpul reconstituirilor la care a participat alaturi de o.

Sorin Ovidiu Balan, despre reconstituirea cu Gheorghe Dinca: Dinca povesteste o lectie pe care a invatat-o. Cineva l-a invatat si cam banuim si cine!

Jurnalistul de investigatie, Sorin Ovidiu Balan, a vorbit despre de modul in care s-a desfasurat reconstituirea la care a participat astazi Gheorghe Dinca impreuna cu procurorii si criminalistii. Desi.

Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la casa groazei, unde a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor. Ajuns la locuinta sa, oamenii au incercat sa ajunga la masina in care era Dinca.

Gheorghe Dinca, adus in padurea in care au fost descoperite fragmentele osoase

Update: Gheorghe Dinca a ajunsla liziera padurii pentru a le explicaprocurorilor ce a facut cu probele in cazul Luizei Melencu, adolescenta rapita in luna aprilie, pe care a declarat ulterior ca a.

Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia in cazul Luizei Melencu. Ce le-a marturisit anchetatorilor

Gheorghe Dinca, inculpatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a fost dus marti, la Caracal, pentru reconstituiri la domiciliul sau, dar si pe o strada din municipiu, de unde.

Cazul Caracal explodeaza! Ce a vazut un vecin in casa lui Gheorghe Dinca

Un martor care a intrat in curtea lui Gheorghe Dinca dinCaracal a facut marturii infioratoare. Barbatul povesteste ca intr-o zi l-aajutat pe Gheorghe Dinca la crapat de lemne, iar acesta.

Ce le-a cerut Gheorghe Dinca anchetatorilor, in timpul reconstituirii crimelor de la Caracal. Martorii, revoltati

Gheorghe Dinca a surprins astazi cu o cerere deosebita la adresa anchetatorilor. Azi este una dintre cele mai importante zile din cele mai bine de sapte saptamani de la apelul disperat al Alexanrei la 112. Martorii veniti sa vada cursul scenelor tragice care au facut o familie sa-si piarda prematur fiica au fost de-a dreptul .

Primele imagini cu Gheorghe Dinca la reconstituire: Proaspat ras si tuns, principalul suspect al crimelor de Caracal se poarta extrem de dezinvolt printre anchetatori (FOTO)

Gheorghe Dinca a fost scos luni din arest si a mers alaturi de anchetatori pentru reconstituirea celor doua crime pe care le-a marturisit. Plimbat de la casa sa, la locul de unde a luat-o cu masina peAlexandra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )