Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motorul diesel polueaza mai mult decat ne-am putea imagina

Playtech Playtech,
Motorul diesel polueaza mai mult decat ne-am putea imagina

Motorul diesel polueaza mai mult decat am fi crezut initial, iar testele ne indica o crestere semnificativa a emisiilor de oxid de azot. Masinile, tractoarele si alte vehicule din mai mult de zece tari, care au motor diesel, produc cu 50% mai multe emisii de oxid deazot decat ne sugereaza testele de laborator, potrivit unui []. continuă pe Playtech

Motoarele diesel polueaza mai mult decat ne-am putea imagina

Motorul diesel polueaza mai mult decat am fi crezut initial, iar testele ne indica o crestere semnificativa a emisiilor de oxid de azot. Masinile, tractoarele si alte vehicule din mai mult de zece tari, care au motor diesel, produc cu 50% mai multe emisii de oxid deazot decat ne sugereaza testele de laborator, potrivit unui [].

Serban Marinescu, candidat la sefia USR: Lipsa deciziilor ne poate costa mai mult decat o decizie

Serban Marinescu, unul dintre cei patru candidati la presedintia USR, a declarat sambata la Cluj, ca USR trebuie sa isi asume sa fie partidul care sa reprezinte directia pro-europeana a Romaniei si ca trebuie sa aiba curajul sa ia decizii, deoarece lipsa deciziei ii va costa mai mult decat luarea uneia.

Studiu MKOR Consulting: 77% din romani merg in vacanta la vara si cheltuiesc mai mult, pana la 1.000 euro

Cei mai multi romani planuiesc sa mearga in vacanta in aceasta vara 77%) si chiar sa cheltuiasca mai mult decat anul trecut, chiar si pana la 2. 000 de euro unii dintre ei, potrivit unui studiu MKOR Consulting.

OnePlus 5 ar putea fi mai puternic decat Samsung Galaxy S8

Stim deja ca OnePlus 5 va aparea pe piata in aceasta vara, iar noile zvonuri ne fac sa asteptam si mai mult smartphone-ul. Cele mai noi zvonuri legate de OnePlus 5 ne arata ca am putea avea de-a face cu un telefon extrem de puternic. Lista de specificatii este aproape completa, iar componentele din smartphone [].

Are doar 12 ani si un IQ mai mare decat cel al lui Albert Einstein. Cum a reusit aceasta performanta - VIDEO

Rajgauri Pawar are 12 ani si locuieste in Marea Britanie. Fetita are un IQ mai mare decat cel al lui Albert Einstein. Copila a obtinut un scor de 162 puncte. Mai mult, fata il depaseste chiar.

Programul balistic nord-coreean progreseaza mai repede decat era asteptat

Programul balistic nord-coreean progreseaza mai repede decat era asteptat, a declarat marti un ministru sud-coreean, la cateva ore dupa ce Consiliul de Securitate al ONU a cerut Phenianului sa puna capat tuturor testelor balistice si nucleare si l-a condamnat pe cel de duminica, relateaza Reuters.

Legume importate si cu preturi foarte piperate: Rosiile, mai scumpe decat carnea(VIDEO)

Rafturi pline cu legume de import, cu preturi piperate. Rosiile au devenit acum mai scumpe decat carnea. Pretul mediu al acestor legume din Uniunea Europeana, de unde provine mare parte din marfa de pe.

FMI si zona euro au nevoie de mai mult timp pentru un acord privind reducerea datoriei Greciei

Fondul Monetar International FMI) si sefii de guvern din zona euro au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la un acord privind reducerea datoriei Greciei, din cauza ca zona euro nu si-a clarificat inca intentiile, a declarat ieri directorul general al FMI, Christine Lagarde, informeaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )