Libnet.ro
UNICEF

19:00

MTV: Miley Cyrus a fost declarata artistul anului 2013

Adevărul Adevărul,
MTV: Miley Cyrus a fost declarata artistul anului 2013

Cantareata pop americana Miley Cyrus, care a fost in atentia presei internationale in ultima vreme mai degraba pentru controversele provocate decat pentru cariera sa, a fost declarata de MTV artistul anului 2013. continuă pe Adevărul

Miley Cyrus a primit titlul de artistul MTV al anului 2013

Cantareata Miley Cyrus a primit titlul de artistul MTV al anului 2013, controversatele sale aparitii scenice tinand-o pe prima pagina a presei in acest an. Fie ca este vorba despre deja celebra ei limba, de.

Miley Cyrus nu va mai lansa SMS (Bangerz) ca single oficial! Vezi aici ce piesa ii va lua locul!

In urma cu cateva saptamani eram informati ca cel de-al treilea single extras de pe albumul Bangerz al lui Miley Cyrus urma sa fie trackul SMS Bangerz), piesa reprezentand o colaborare cu diva Britney Spears. Insasi fosta Hannah Montana si-a exprimat dorinta de a lansa aceasta piesa ca single, labelul artistei respingand insa aceasta propunere.

Miley Cyrus de Romania revine in televiziune, la Antena Stars!

Fosta vedeta Playboy Rocsana Marcu s-a reinventat si a devenit Miley Cyrus de Romania dupa ce s-a tuns scurt si a realizat sedinta foto provocatoare in care scoate limba intocmai ca starul pop de peste Ocean. Rocsana isi pegateste acum revenirea in televiziune la carma unei emisiuni matinale ce va fi difuzata de postul Antena Stars, .

Piesa anului 2013: ADDA Iti arat ca pot! Vezi aici clipul piesei!

Lansat la sfarsitul lunii Noiembrie, noul single ADDA, Iti arat ca pot, a devenit in doar cateva saptamani un adevarat hit, strangand aproape 2 milioane de vizualizari pe contul de YouTube! Versurile profunde care au intrat in sufletul zecilor de mii de fani, au fost scrise de ADDA impreuna cu Romeo Bejan si Yogi Ionut .

Andreea Chitu a fost desemnata sportiva anului de Federatia Romana de Judo

Andreea Chitu, medaliata cu argint la Campionatele Europene de judo, a fost desemnata sportiva anului de catre Federatia Romana de specialitate, potrivit unui comunicat de presa. Au mai fost premiati.

Simona Halep va fi desemnata Sportiva Anului 2013

Constanteanca Simona Halep va primi distinctia de Sportiva Anului 2013, intr-o ceremonie care va avea loc la 11 decembrie, la Ateneul Roman din Bucuresti.

Celebra prozatoare Ileana Vulpescu, invitat de onoare la Gala Culturala a Anului 2013

Ileana Vulpescu, cea mai apreciata prozatoare contemporana va fi prezenta la Calarasi, joi, 12 decembrie, la Gala culturala a anului 2013. Marele Premiu National de Proza Stefan Banulescu va fi decernat cunoscutei scriitoare, autoarea nu mai putin celebrei carti Arta conversatiei.

Vevo si-a intocmit topul celor mai vizionate clipuri ale anului 2013! Vezi aici cine conduce!

2013 s-a dovedit a fi un an plin de muzica buna si videoclipuri inovatoare care ne-au tinut cu ochii atintiti spre ecranul calculatorului. Acum putin timp Vevo a dat publicitatii top 10 al celor mai vizionate clipuri ale acestui an, surpriza mare fiind faptul ca atat pe locul 1, cat si pe locul 2 se .

Robert Kubica, desemnat PERSONALITATEA ANULUI 2013 de FIA

Polonezul Robert Kubica, fost pilot de Formula 1, campion in 2013 la categoria WRC-2 a Campionatului Mondial de Raliuri WRC), a fost ales personalitatea FIA a anului, ca urmare a unui vot organizat de Federatia.

Fostul pilot de Formula 1 Robert Kubica, personalitatea FIA a anului 2013

Polonezul Robert Kubica, fost pilot de Formula 1, campion in 2013 la categoria WRC-2 a Campionatului Mondial de Raliuri WRC), a fost ales personalitatea FIA a anului, ca urmare a unui vot organizat de Federatia .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )