Libnet.ro
UNICEF

00:07

Piesa anului 2013: ADDA Iti arat ca pot! Vezi aici clipul piesei!

Devorator Monden Devorator Monden,
Piesa anului 2013: ADDA Iti arat ca pot! Vezi aici clipul piesei!

Lansat la sfarsitul lunii Noiembrie, noul single ADDA, Iti arat ca pot, a devenit in doar cateva saptamani un adevarat hit, strangand aproape 2 milioane de vizualizari pe contul de YouTube! Versurile profunde care au intrat in sufletul zecilor de mii de fani, au fost scrise de ADDA impreuna cu Romeo Bejan si Yogi Ionut . continuă pe Devorator Monden

Vevo si-a intocmit topul celor mai vizionate clipuri ale anului 2013! Vezi aici cine conduce!

2013 s-a dovedit a fi un an plin de muzica buna si videoclipuri inovatoare care ne-au tinut cu ochii atintiti spre ecranul calculatorului. Acum putin timp Vevo a dat publicitatii top 10 al celor mai vizionate clipuri ale acestui an, surpriza mare fiind faptul ca atat pe locul 1, cat si pe locul 2 se .

Simona Halep va fi desemnata Sportiva Anului 2013

Constanteanca Simona Halep va primi distinctia de Sportiva Anului 2013, intr-o ceremonie care va avea loc la 11 decembrie, la Ateneul Roman din Bucuresti.

Celebra prozatoare Ileana Vulpescu, invitat de onoare la Gala Culturala a Anului 2013

Ileana Vulpescu, cea mai apreciata prozatoare contemporana va fi prezenta la Calarasi, joi, 12 decembrie, la Gala culturala a anului 2013. Marele Premiu National de Proza Stefan Banulescu va fi decernat cunoscutei scriitoare, autoarea nu mai putin celebrei carti Arta conversatiei.

Top 10 cele mai proaste filme ale anului 2013

Cea de-a doua parte a comedei Grown Ups, pelicula aSalinger si The Host sunt doar cateva dintre filmele catalogate de revista Times drept cele mai nereusite ale anului 2013!.

Fostul pilot de Formula 1 Robert Kubica, personalitatea FIA a anului 2013

Polonezul Robert Kubica, fost pilot de Formula 1, campion in 2013 la categoria WRC-2 a Campionatului Mondial de Raliuri WRC), a fost ales personalitatea FIA a anului, ca urmare a unui vot organizat de Federatia .

Robert Kubica, desemnat PERSONALITATEA ANULUI 2013 de FIA

Polonezul Robert Kubica, fost pilot de Formula 1, campion in 2013 la categoria WRC-2 a Campionatului Mondial de Raliuri WRC), a fost ales personalitatea FIA a anului, ca urmare a unui vot organizat de Federatia.

Aurul, dezamagirea anului 2013. Pe burse, taurii fac legea. Ce se va intampla in 2014?

Prabusirea aurului, razboiul valutelor, efectele conflictului din Siria asupra petrolului si revenirea actiunilor au fost temele cel mai intens discutate in acest an pe pietele financiare. Ce s-a intamplat in 2013 cu principalele active.

Aurul, dezamagirea anului 2013. Pe burse, taurii fac legea. Ce se va intampla in 2014?

Prabusirea aurului, razboiul valutelor, efectele conflictului din Siria asupra petrolului si revenirea actiunilor au fost temele cel mai intens discutate in acest an pe pietele financiare. Ce s-a intamplat in 2013 cu principalele active financiare si care sunt perspectivele pentru anul viitor?.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )