Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mugur Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Hotnews Hotnews,
 Mugur Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat joi ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, intrucat a fost deja parcurs calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, iar BNR prognozeaza o ieftinire medie de 0,1%, in special din accize, in timp ce benzina se va scumpi cu 0,3%, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Mugur Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat joi ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, in timp ce benzina se va scumpi cu 0,3%. La produsele din tutun si bauturi alcoolice avem cresteri in.

Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat astazi ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, intrucat a fost deja parcurs calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, iar BNR prognozeaza o ieftinire medie de 0,1%, in special din accize, in timp ce benzina se va scumpi cu 0,3%.

Mugur Isarescu spune ca alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor

Mugur Isarescu a declarat ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, intrucat a fost deja parcurs calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, iar BNR prognozeaza o ieftinire medie de 0,1%, in special din accize, in timp ce benzina se.

Isarescu: Se va scumpi benzina anul viitor

Benzina se va scumpi anul viitor cu aproximativ 0,3%, in vreme ce alcoolul si tutunul se vor ieftini cu o medie de 0,1%, pentru acestea doua din urma fiind parcurs deja calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

Mugur Isarescu: Nu vad o apreciere a leului in viitor/ BNR va colabora cu orice premier pe care il va da tara, indiferent de numele lui/In modelul nostru macro am introdus un nivel mai mic al accizei pentru anul viitor

Avem aceeasi comunicare cu Finantele pe care o aveti si Dumneavoastra. Ce, credeti ca noua ne spun mai multe?, a declarat retoric Guvernatorul BNR Mugur Isarescu joi, la prezentarea Raportului privind inflatia, intrebat cu ce nivel al accizei a lucrat BNR la prognoza economica a inflatiei pe 2015. In modelul nostru introducem doar datele certe de care dispunem. Finantele spun ca o sa calculeze, sa vada cat va fi acciza. cand vor veni cu un comunicat cu aceste cifre le vom introduce in model. Pana atunci, lucram cu datele oficiale, a precizat Isarescu. El a mai spus ca nu vede o apreciere a leului in viitorul apropiat, chiar daca oscilatii de mica amplitudine ar putea exista. De asemenea, intrebat cu ce premier ar dori sa lucreze, Guvernatorul a refuzat sa nominalizeze, declarand ca BNR va lucra cu orice premier pe care il va da Tara.

Mugur Isarescu: Plata in avans a drepturilor salariale castigate in instanta ar ajuta bugetul pe 2015

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu apreciaza ca plata in acest a drepturilor salariale castigate in instanta care urmeaza sa fie achitate, conform calendarului, in 2015, ar putea elibera resurse pentru bugetul de anul viitor, mai ales ca in primele zece luni s-a inregistrat excedent bugetar, transmite Mediafax.

Mugur Isarescu: Plata in avans a drepturilor salariale castigate in instanta ar ajuta bugetul pe 2015

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, apreciaza ca plata in acest an a drepturilor salariale castigate in instanta si care urmeaza sa fie achitate conform calendarului in 2015 ar putea elibera resurse pentru bugetul de anul viitor.

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu: Plata in avans a salariilor castigate in instanta ar putea ajuta bugetul pe 2015

Plata in avans a drepturilor salariale castigate in instanta care urmeaza sa fie achitate, conform calendarului, in 2015, ar putea elibera resurse pentru bugetul de anul viitor, a anuntat guvernatorul BNR,.

Mugur Isarescu: O intarire a leului nu este de dorit pentru ca ar insemna mentinerea salariilor la niveluri scazute

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat ca o intarire a leului nu este de dorit, acest lucru insemnand mentinerea pe termen lung a salariilor la niveluri scazute, potrivit.

Ministrul Pricopie anunta ca vrea manuale digitalesi pentru clasele a III-a si a IV-a de anul viitor. Abecedarul inca nu a ajuns la elevii de clasa I

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a spus, joi, la Buzau, ca intentioneaza ca de anul viitor sa introduca manuale digitale si la clasele a III-a si a IV-a, iar profesorii sa fie inclusi in programe de perfectionare pentru a sti cum sa le utilizeze. Deocamdata, ministerul nu a aprobat noile programe scolare care vor sta la baza viitoarelor manuale, iar noul Abecedar destinat elevilor de clasa I nu a ajuns nici acum in scoli.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )