Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mugur Isarescu: O intarire a leului nu este de dorit pentru ca ar insemna mentinerea salariilor la niveluri scazute

B1 B1,
Mugur Isarescu: O intarire a leului nu este de dorit pentru ca ar insemna mentinerea salariilor la niveluri scazute

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat ca o intarire a leului nu este de dorit, acest lucru insemnand mentinerea pe termen lung a salariilor la niveluri scazute, potrivit. continuă pe B1

Mugur Isarescu: Nu vad o apreciere a leului in viitor/ BNR va colabora cu orice premier pe care il va da tara, indiferent de numele lui/In modelul nostru macro am introdus un nivel mai mic al accizei pentru anul viitor

Avem aceeasi comunicare cu Finantele pe care o aveti si Dumneavoastra. Ce, credeti ca noua ne spun mai multe?, a declarat retoric Guvernatorul BNR Mugur Isarescu joi, la prezentarea Raportului privind inflatia, intrebat cu ce nivel al accizei a lucrat BNR la prognoza economica a inflatiei pe 2015. In modelul nostru introducem doar datele certe de care dispunem. Finantele spun ca o sa calculeze, sa vada cat va fi acciza. cand vor veni cu un comunicat cu aceste cifre le vom introduce in model. Pana atunci, lucram cu datele oficiale, a precizat Isarescu. El a mai spus ca nu vede o apreciere a leului in viitorul apropiat, chiar daca oscilatii de mica amplitudine ar putea exista. De asemenea, intrebat cu ce premier ar dori sa lucreze, Guvernatorul a refuzat sa nominalizeze, declarand ca BNR va lucra cu orice premier pe care il va da Tara.

Mugur Isarescu: Plata in avans a drepturilor salariale castigate in instanta ar ajuta bugetul pe 2015

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu apreciaza ca plata in acest a drepturilor salariale castigate in instanta care urmeaza sa fie achitate, conform calendarului, in 2015, ar putea elibera resurse pentru bugetul de anul viitor, mai ales ca in primele zece luni s-a inregistrat excedent bugetar, transmite Mediafax.

Mugur Isarescu: Plata in avans a drepturilor salariale castigate in instanta ar ajuta bugetul pe 2015

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, apreciaza ca plata in acest an a drepturilor salariale castigate in instanta si care urmeaza sa fie achitate conform calendarului in 2015 ar putea elibera resurse pentru bugetul de anul viitor.

Mugur Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat joi ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, intrucat a fost deja parcurs calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, iar BNR prognozeaza o ieftinire medie de 0,1%, in special din accize, in timp ce benzina se va scumpi cu 0,3%, potrivit Mediafax.

Mugur Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat joi ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, in timp ce benzina se va scumpi cu 0,3%. La produsele din tutun si bauturi alcoolice avem cresteri in.

Mugur Isarescu spune ca alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor

Mugur Isarescu a declarat ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, intrucat a fost deja parcurs calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, iar BNR prognozeaza o ieftinire medie de 0,1%, in special din accize, in timp ce benzina se.

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu: Plata in avans a salariilor castigate in instanta ar putea ajuta bugetul pe 2015

Plata in avans a drepturilor salariale castigate in instanta care urmeaza sa fie achitate, conform calendarului, in 2015, ar putea elibera resurse pentru bugetul de anul viitor, a anuntat guvernatorul BNR,.

Hagi considera ca meciul cu Dinamo este important pentru mentinerea in prima liga de fotbal

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a declarat joi, ca o victorie in meciul cu Dinamo, din etapa 14-a a Ligii intai, ar insemna foarte mult in tentaziva de mentinere in prima liga de fotbal.

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc, retinut de DNA in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc a fost retinut, joi, de procurorii DNA, in dosarul in care cercetat pentru fapte de coruptie privind acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de .

Microsoft Office este gratuit pentru dispozitivele mobile

Microsoft continua seria schimbarilor in bine din ultimul timp, pachetul Office fiind acum gratuit pentru iPhone, iPad si Android. Microsoft trece printr-o perioada interesanta, compania americana schimbandu-si anumite practici din modul in care face afaceri. Mai intai au aparut aplicatii care sunt disponibile pe platforme multiple, a urmat un parteneriat cu Dropbox si acum Microsoft Office gratuit pentru iPad, iPhone si Android. Astfel ca de acum incoloveti putea edita documente si le veti putea stoca in cloud fara a mai [].

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )