Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mugur Isarescu spune ca alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mugur Isarescu spune ca alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor

Mugur Isarescu a declarat ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, intrucat a fost deja parcurs calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, iar BNR prognozeaza o ieftinire medie de 0,1%, in special din accize, in timp ce benzina se. continuă pe Wall-Street Ro

Mugur Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat joi ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, intrucat a fost deja parcurs calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, iar BNR prognozeaza o ieftinire medie de 0,1%, in special din accize, in timp ce benzina se va scumpi cu 0,3%, potrivit Mediafax.

Mugur Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat joi ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, in timp ce benzina se va scumpi cu 0,3%. La produsele din tutun si bauturi alcoolice avem cresteri in.

Isarescu: Alcoolul si tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi benzina

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat astazi ca preturile la tutun si alcool vor scadea anul viitor, intrucat a fost deja parcurs calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, iar BNR prognozeaza o ieftinire medie de 0,1%, in special din accize, in timp ce benzina se va scumpi cu 0,3%.

Mugur Isarescu: Nu vad o apreciere a leului in viitor/ BNR va colabora cu orice premier pe care il va da tara, indiferent de numele lui/In modelul nostru macro am introdus un nivel mai mic al accizei pentru anul viitor

Avem aceeasi comunicare cu Finantele pe care o aveti si Dumneavoastra. Ce, credeti ca noua ne spun mai multe?, a declarat retoric Guvernatorul BNR Mugur Isarescu joi, la prezentarea Raportului privind inflatia, intrebat cu ce nivel al accizei a lucrat BNR la prognoza economica a inflatiei pe 2015. In modelul nostru introducem doar datele certe de care dispunem. Finantele spun ca o sa calculeze, sa vada cat va fi acciza. cand vor veni cu un comunicat cu aceste cifre le vom introduce in model. Pana atunci, lucram cu datele oficiale, a precizat Isarescu. El a mai spus ca nu vede o apreciere a leului in viitorul apropiat, chiar daca oscilatii de mica amplitudine ar putea exista. De asemenea, intrebat cu ce premier ar dori sa lucreze, Guvernatorul a refuzat sa nominalizeze, declarand ca BNR va lucra cu orice premier pe care il va da Tara.

Mugur Isarescu: Plata in avans a drepturilor salariale castigate in instanta ar ajuta bugetul pe 2015

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu apreciaza ca plata in acest a drepturilor salariale castigate in instanta care urmeaza sa fie achitate, conform calendarului, in 2015, ar putea elibera resurse pentru bugetul de anul viitor, mai ales ca in primele zece luni s-a inregistrat excedent bugetar, transmite Mediafax.

Mugur Isarescu: Plata in avans a drepturilor salariale castigate in instanta ar ajuta bugetul pe 2015

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, apreciaza ca plata in acest an a drepturilor salariale castigate in instanta si care urmeaza sa fie achitate conform calendarului in 2015 ar putea elibera resurse pentru bugetul de anul viitor.

Isarescu spune ca scaderea investitiilor publice poate fi buna daca s-a eliminat risipa si coruptia

Scaderea investitiilor publice poate fi un beneficiu pe termen lung, daca s-a facut pe baza intaririi disciplinei financiare, prin eliminarea proiectelor neeraliste si a coruptiei, chiar daca afecteaza cresterea economica pe termen scurt, apreciaza guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, potrivit Mediafax.

Isarescu spune ca daca s-ar elimina coruptia investitiile publice neprofitabile ar scadea

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu a spus, marti, ca scaderea investitiilor publice poate fi un beneficiu pe termen lung, daca s-a facut pe baza intaririi disciplinei financiare, prin eliminarea proiectelor neeraliste si a coruptiei, chiar daca afecteaza cresterea economica pe termen scurt.

Mugur Isarescu: O intarire a leului nu este de dorit pentru ca ar insemna mentinerea salariilor la niveluri scazute

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat ca o intarire a leului nu este de dorit, acest lucru insemnand mentinerea pe termen lung a salariilor la niveluri scazute, potrivit.

Isarescu: Se va scumpi benzina anul viitor

Benzina se va scumpi anul viitor cu aproximativ 0,3%, in vreme ce alcoolul si tutunul se vor ieftini cu o medie de 0,1%, pentru acestea doua din urma fiind parcurs deja calendarul de aliniere a nivelurilor accizelor, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )