Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mugur Isarescu taxeaza Guvernul PSD: Masurile fiscale arata a topaiala in sus si-n jos. Ce poti sa ii faci ca sa contracarezi inflatia?

B1 B1,
Mugur Isarescu taxeaza Guvernul PSD: Masurile fiscale arata a topaiala in sus si-n jos. Ce poti sa ii faci ca sa contracarezi inflatia?

Mugur Isarescu nu rateaza nicio ocazie sa taxeze guvernul PSD. Guvernatorul BNR a declarat, miercuri, ca este greu sa-ti atingi tinta cu atatea suisuri si coborasuri fiscale din ultimii. continuă pe B1

Mugur Isarescu ar vrea sa renunte la functia de guvernator: Nu mai pot, am 70 de ani. Dragnea spune ca il sustine pentru un nou mandat

Intrebat de jurnalisti daca va mai fi guvernator incepand din luna mai 2019, cand ii expira mandatul, Mugur Isarescu a raspuns, amuzat: Nu mai pot, am 70 de ani. Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune insa ca il va sustine pentru obtinerea unui nou mandat.

Mugur Isarescu: De la anul, nu voi mai fi guvernator

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat luni ca din 2019 renunta la conducerea Bancii Nationale. De la anul, nu voi mai fi guvernator, a spus el. Din 1990 si pana in prezent, Mugur Isarescu.

Mugur Isarescu: Nu voi mai fi guvernator al BNR. Cea mai longeviva figura publica paraseste scena

Dupa aproape 29 de ani in fruntea Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu a anuntat luni ca din 2019 nu va mai ocupa functia de guvernator BNR. Anul 2019 este de fapt si momentul in care lui Isarescu.

Mugur Isarescu: Normal ca plec ca doar nu voi sta aici pana implinesc 70 de ani

Guvernatorul Bancii Nationale a Romanei, Mugur Isarescu, a afirmat miercuri ca problema unui viitor mandat nu este de actualitate si, din cate stie, nici nu poate primi altul, intrucat in 2019 implineste 70.

Dezvaluiri: Mugur Isarescu ar fi fost prins de americani cu tranzactii suspecte in Singapore

Mugur Isarescu, aflat de aproape 29 de ani la sefia Bancii Nationale a Romaniei BNR), a facut, luni, un anunt care a surprins pe toata lumea. El a declarat ca, de anul viitor, nu va mai ocupa functia.

Mugur Isarescu, sustinut de Liviu Dragnea pentru functia de conducere in BNR

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu vede motive pentru care guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, nu ar pastra aceasta functie in continuare. Mai vedem ce e pana la anul.

Mugur Isarescu raspunde, glumind, la ntrebarea daca va mai fi guvernator: Nu mai pot, am 70 de ani / Despre profilul viitorului guvernator: Sa aiba 70 de ani, 28 de ani de experienta

Intrebat de jurnalisti daca va mai fi guvernator incepand din luna mai 2019, cand ii expira mandatul, Mugur Isarescu a raspuns, amuzat: Nu mai pot, am 70 de ani, dupa care a precizat ca intrebarea respectiva nu este, acum, de actualitate, mai importanta fiind credibilitatea bancii centrale, potrivit agentiei Mediafax.

Ora 19.30. Klaus Iohannis va pune din nou la zid Guvernul PSD. Tema: executia bugetara pe primul trimestru

Presedintele Klaus Iohannis va sustine in aceasta seara, incepand cu ora 19. 30, o declaratie de presa. Potrivit unor surse politice, seful statului va vorbi despre executia bugetara pe primul semestru, prilej cu care va critica din nou guvernarea PSD-ALDE.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )