Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mugur Isarescu si Viorica Dancila, intalnire de GRAD ZERO, la Palatul Victoria

B1 B1,
Mugur Isarescu si Viorica Dancila, intalnire de GRAD ZERO, la Palatul Victoria

Intalnire de gradul zero, joi, intre Viorica Dancila si Mugur Isarescu, la palatul Victoria! Cei doi vor avea discutii discutii pe tema cresterii Robor si a inflatiei. Ministrul Finantelor sustine ca. continuă pe B1

Viorica Dancila, intalnire cruciala cu guvernatorul BNR

Viorica Dancila contraataca in razboiul cu presedintele Iohannis. Premierul se intalneste joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu pentru a discuta despre evolutia inflatiei si a.

iNTALNIRE DE GRAD ZERO! Liviu Dragnea, lovitura pentru Klaus Iohannis: Mugur Isarescu si Viorica Dancila, in biroul liderului PSD(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu se intalnesc joi dupa-amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, informeaza B1 TV. intalnirea are loc in contextul.

UPDATE: Mugur Isarescu discuta cu Dancila si Dragnea, n biroul presedintelui Camerei Deputatilor

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, discuta joi cu premierul Viorica Dancila si cu liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La reuniune mai participa prim-viceguvernatorul Florin Georgescu si ministrul Finantelor Eugen Teodorovici.

Premierul, intalnire cu Mugur Isarescu, in biroul lui Liviu Dragnea. Primele imagini

Premierul Viorica Dancila s-aintalnit, joi, in Parlament, cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. Guvernatorul BNR Mugur Isarescu si cu prim-viceguvernatorul Florin.

Premierul, intalnire cu Mugur Isarescu, in biroul lui Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila s-aintalnit, joi, in Parlament, cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. Guvernatorul BNR Mugur Isarescu si cu prim-viceguvernatorul Florin.

Viorica Dancila s-a ntlnit cu Dragnea, n biroul presedintelui Camerei Deputatilor. Discutiile au loc naintea ntrevederii cu Isarescu

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit joi cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. Discutiile din biroul lui Dragnea au loc in contextul in care Dancila are pe agenda o intrevedere cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

intalnire-surpriza in biroul lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila a ajuns la Parlament

Premierul Viorica Dancila a venit joi dupa amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Anterior, tot in biroul lui Dragnea a avut loc o intalnire a presedintelui Camerei.

Viorica Dancila anunta noi negocieri cu sindicatele din sanatate pe 8 mai. Pe 11 mai este anuntata greva generala n sistemul sanitar

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca o noua intalnire cu sindicalistii din sanatate va avea loc martea viitoare, pe 8 mai, in conditiile in care pe 7 mai este anuntata o greva de avertisment de doua ore in sistemul sanitar, iar pe 11 mai greva generala. La intalnire urmeaza sa participe si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila gafeaza din nou: Premierul s-a incurcat in stadioanele care urmeaza sa fie renovate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila gafeaza din nou. De data aceasta, nu intr-o sedinta de Guvern, la Palatul Victoria, ci intr-un interviu televizat. Prim-ministrul s-a incurcat in stadioanele care urmeaza sa fie.

Liviu Dragnea, dupa discutiile cu Mugur Isarescu: PSD nu vrea sa preia controlul BNR

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a explicat, joi, dupa intalnirea cu Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, ca nu este niciun conflict intre PSD si Banca Nationala a Romaniei. Am avut o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )