Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila, intalnire cruciala cu guvernatorul BNR

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, intalnire cruciala cu guvernatorul BNR

Viorica Dancila contraataca in razboiul cu presedintele Iohannis. Premierul se intalneste joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu pentru a discuta despre evolutia inflatiei si a. continuă pe Antena3

Mugur Isarescu si Viorica Dancila, intalnire de GRAD ZERO, la Palatul Victoria

Intalnire de gradul zero, joi, intre Viorica Dancila si Mugur Isarescu, la palatul Victoria! Cei doi vor avea discutii discutii pe tema cresterii Robor si a inflatiei. Ministrul Finantelor sustine ca.

Premierul Dancila se intalneste astazi cu guvernatorul BNR

Premierul Viorica Dancila se va intalni astazi, al Guvern, cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, a anuntat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit caruia se va discuta despre inflatie si ROBOR.

Guvernatorul BNR si premierul s-au intalnit in biroul presedintelui Camerei Deputatilor! La intalnire participa si ministrul Finantelor

Intalnirea dintre guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, si primul ministru, Viorica Dancila, are loc in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Potrivit Agerpres, Isarescu a ajuns in aceasta dupa-amiaza in biroul.

iNTALNIRE DE GRAD ZERO! Liviu Dragnea, lovitura pentru Klaus Iohannis: Mugur Isarescu si Viorica Dancila, in biroul liderului PSD(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu se intalnesc joi dupa-amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, informeaza B1 TV. intalnirea are loc in contextul.

intalnire cruciala in scandalul momentului: Iohannis, fata in fata cu Dancila si Dragnea

Intalnire cruciala in mijlocul scandalului care zguduie scena politica. Presedintele Klaus Iohannis ar putea sta fata in fata cu premierul Viorica Dancila si liderii coalitiei, Liviu Dragnea si Calin.

Viorica Dancila s-a ntlnit cu Dragnea, n biroul presedintelui Camerei Deputatilor. Discutiile au loc naintea ntrevederii cu Isarescu

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit joi cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. Discutiile din biroul lui Dragnea au loc in contextul in care Dancila are pe agenda o intrevedere cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

intalnire-surpriza in biroul lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila a ajuns la Parlament

Premierul Viorica Dancila a venit joi dupa amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Anterior, tot in biroul lui Dragnea a avut loc o intalnire a presedintelui Camerei.

Viorica Dancila anunta noi negocieri cu sindicatele din sanatate pe 8 mai. Pe 11 mai este anuntata greva generala n sistemul sanitar

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca o noua intalnire cu sindicalistii din sanatate va avea loc martea viitoare, pe 8 mai, in conditiile in care pe 7 mai este anuntata o greva de avertisment de doua ore in sistemul sanitar, iar pe 11 mai greva generala. La intalnire urmeaza sa participe si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila si-a petrecut minivacanta de 1 Mai pe litoralul romanesc (FOTO+VIDEO)

Viorica Dancila s-a aflat la mare de 1 Mai. Sefa Guvernului s-a aflat la Neptun. Potrivit unor surse, alaturi de Viorica Dancila s-a aflat si presedintele PSD, Liviu Dragnea, insa acesta a dat duminica.

Viorica Dancila, intrebata daca pana la Euro 2020 vor fi gata stadioanele promise: Se vor face Dinamo, Rapid si Giulesti

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Guvernul va finaliza pentru Euro 2020 toate cele trei stadioane - Dinamo, Rapid si Giulesti. Dancila a revenit si a precizat ca cel de-al treilea stadion este cel de la Arcul de Triumf, dupa ce moderatorul i-a atras atentia ca Rapid si Giulesti inseamna acelasi lucru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )