Libnet.ro
UNICEF

22:00

Muncim mai mult decat in timpuri medievale, iar perspectivele nu sunt optimiste

Playtech Playtech,
Muncim mai mult decat in timpuri medievale, iar perspectivele nu sunt optimiste

Poate pare absurd la prima vedere, dar o noua analiza legata de volumul de munca al omului modern scoate la iveala o situatie ingrijoratoare, in comparatie cu timpurile de mult apuse. Un. continuă pe Playtech

Raportul OMS privind sanatatea: Bogatii traiesc cu sapte ani mai mult decat cei saraci

Acesta va trebui sa fie guvernul luptei impotriva inegalitatilor, a declarat proaspatul ministru italian al sanatatii, Roberto Speranza, recent desemnat. Si-atunci va trebui sa ne suflecam bine manecile, deoarece in ultimii ani, problemele de sanatate ale italienilor au crescut vizibil. Acest lucru a fost dezvaluit si de cel mai recent raport OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii, privind conditiile de viata din Europa, scrie Rador, citand La Stampa.

Ciolacu: Motiunea de cenzura nu trece! Care e propunerea lor de prim-ministru? Sa strangi semnaturi e mult mai usor decat sa convingi parlamentari sa voteze

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, considera ca motiunea de cenzura initiata de opozitie nu va trece si acuza partidele initiatoare ca nu au un plan, nu au program de guvernare si nici propunere de prim-ministru, concluzia sa fiind ca sa strangi semnaturi e mult mai usor decat sa convingi parlamentari sa fie in sala si sa voteze.

Cazul naucitor al fetei adoptate si parasite pentru ca ar fi avut cu 13 ani mai mult decat scria in acte

Justitia din statul american Indiana incearca sa desluseasca itele unui caz incurcat de abandon. Atinsa de nanism, Natalia Grace suscita numeroase intrebari asupra varstei sale reale. Parintii ei adoptivi spun ca au fost inselati in privinta varstei. Mai mult, sustin ca este o sociopata care a incercat in repetate randuri sa-i omoare.

Orasul in care corporatistii au salarii mai mari decat cei din Capitala. E pentru prima data cand Bucurestiul e detronat la acest capitol

Salariile oferite de companiile private din Bucuresti sunt cu 3% mai mari decat media generala a pietei, insa nu mai sunt cele mai mari din tara.

S-au zgarcit la pozele de la nunta si arata mai prost decat cele cu telefonul

Fotografiile si filmarile de la nunta sunt singurele lucruri pe care le mai ai dupa eveniment. in contextul in care nu te casatoresti in fiecare an, ar fi bine sa nu faci economie la acest aspect al marelui eveniment. in Romania, in functie de unde te afli, este destul de comun sa platesti aproximativ 1500 .

Cazul Caracal se complica si mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: Traieste!

Cazul Caracal este departe de a se fi terminat, ba chiar se complica mai mult de la o zi la alta. Bunicul Luizei Melencu, prima victima, aduce acuze la adresa DIICOT. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT in data de 18 septembrie, DIICOT informa ca oasele descoperite in zona de liziera de pe terenul .

Cand se trece la ora de iarna 2019. Noaptea in care vom dormi mai mult e aproape

Echinoctiul de toamna a avut loc luni, 23 septembrie, asa ca intrebarea aflata in mintea tuturor acum este cand se trece la ora de iarna 2019?. Cand se trece la ora de iarna 2019? Ora de iarna este trecerea la ora legala oficiala standard, legata de conceptul de ora astronomica, folosita in majoritatea tarilor ori .

CIOLACU SPUNE CA MOTIUNEA NU VA TRECE: Sa strangi semnaturi e mai usor decat sa convingi parlamentarii sa voteze

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca motiunea de cenzura pe care intentioneaza sa o depuna Opozitia nu va trece, el sustinand ca este mult mai usor sa strangi semnaturi decat sa convingi parlamentari sa fie in sala si sa voteze.

Petitie lansata pentru deschiderea traficului pe Lotul 3 din autostrada Lugoj - Deva: Viata oamenilor este mai importanta decat conflictele autoritatilor cu constructorii

O petitie pentru deschiderea traficului pe Lotul 3 din autostrada A1 Lugoj - Deva, unde contractul a fost reziliat de catre autoritati la un stadiu de aproape 99%, a fost lansata pe platforma Declic de catre Asociatia Pro Infrastructura. in petitie se cere deschiderea traficului ca soferii sa beneficieze de 21 de km de autostrada pe care sa circule mult mai in siguranta decat pe drumul national adiacent, iar eventualele lucrari nefinalizate si dispute stat-constructori sa fie rezolvate in paralel.

Mai are Federal Reserve solutii pentru criza de lichiditate de pe piata interbancara?

ACTUALIZARE Accentuarea crizei de lichiditate de pe piata interbancara americana a determinat Federal Reserve sa modifice parametrii operatiunilor repo. -------- Explicatiile avansate pentru criza neasteptata de lichiditate de pe piata interbancara din SUA, cum ar fi retragerea sumelor de catre companii pentru plata obligatiilor fiscale sau necesitatea alocarii unor sume importante pentru finalizarea contractelor de achizitie a noilor emisiuni de obligatiuni guvernamentale americane, s-au dovedit mai mult decat insuficiente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )