Libnet.ro
UNICEF

23:00

Municipiul Alba Iulia reintra in scenariul rosu. Carantina pe timp de noapte, restaurante si cinematografe inchise, evenimente private interzise

Hotnews Hotnews,
 Municipiul Alba Iulia reintra in scenariul rosu. Carantina pe timp de noapte, restaurante si cinematografe inchise, evenimente private interzise

Municipiul Alba Iulia va reintra in scenariul rosu dupa ce rata infectarilor cu noul coronavirus a trecut de 3 la mia de locuitori. Masura intra in vigoare de la mizeul noptii si presupune carantina pe timp de noapte, precum si inchiderea restaurantelor, a cafenelelor sau a cinematografelor. continuă pe Hotnews

Alba Iulia nu a rezistat decat 17 zile in scenariul galben. Orasul revine de luni in zona rosie

Alba Iulia revine in scenariul rosu, incepand de luni dimineata, iar restrictiile aferente vor fi din nou aplicate. Cel mai important efect negativ este inchiderea restaurantelor la interior.

COVID-19: Bucuresti si Ilfov, in scenariul rosu. Care sunt judetele aflate in scenariul verde

Ilfov ramane lider in topul judetelor cu cea mai mare incidenta, urmat indeaproape de Timis. in scenariul rosu se mai afla Cluj si Bucuresti. Ilfov are o rata de incidenta de 4,56 la mia de.

Intra in vigoare sistemul de taxare a parcarilor din Alba Iulia. Tarifele sunt dintre cele mai mari din tara

Sistemul de parcari cu plata de la Alba Iulia intra in vigoare luni, 18 ianuarie. Procedura a fost finalizata in urma cu un an, dar tarifarea nu s-a aplicat si nu s-au dat amenzi, din cauza starii de alerta, dar si din motive electorale.

Seful Politiei Locale Alba Iulia, urmarit penal dupa ce ar fi condus masina instutiei cu alcoolemie de5,68 g

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia confirma, oficial, ancheta deschisa pe numele sefului Politiei Locale, Daniel Ilcu, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Banda periculoasa de hoti, judecata la Alba Iulia pentru 5 spargeri cu prejudiciu de aproape 170.000 de lei

Cinci barbati sunt judecati la Alba Iulia pentru furt, dupa ce au jefuit cinci persoane juridice sau fizice, prejudiciul fiind de aproape 170. 000 de lei.

Audit la Primaria Alba Iulia, realizat de cea mai mare companie din lume, pentru lipsa de organizare a angajatilor

Cei aproape 800 de angajati ai Primariei municipiului Alba Iulia vor fi supusi in urmatoarele doua luni unui audit extern.

Alba Iulia aplica noi restrictii pe fondul cresterii ratei de infectare

O serie de masuri restrictive vor fi reintroduse din noaptea de duminica spre luni in municipiul Alb.

Un centru de vaccinare din Alba Iulia nu mai are locuri pana in 23 ianuarie. Situatia programarilor din Alba

Un numar de 3. 605 de persoane din Alba s-au programat prin intermediul platformei pentru a se vaccina anti-COVID in perioada 18-25 ianuarie inclusiv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )