Libnet.ro
UNICEF

18:00

A murit cea mai batranapersoanadin lume. Eranascutain secolul 19

Antena3 Antena3,
A murit cea mai batranapersoanadin lume. Eranascutain secolul 19

Nabi Tajima, cea mai batrana persoana din lume, o japoneza de 117 ani si opt luni, a murit, sambata, in orasul Kikai, din sudul tarii. Nabi Tajima a murit din cauze naturale, in spitalul in care era. continuă pe Antena3

A murit cea mai batrana persoana din lume

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, din cauze naturale, pe insula sa natala Kikai, din regiunea Kagoshima, potrivit unui oficial japonez.

Millie Bobby Brown, din serialul Stranger Things, a devenit cea mai tanara persoana din lista celor mai influenti oameni din lume

Actrita britanica Millie Bobby Brown, in varsta de 14 ani, cunoscuta din serialul de succes Stranger Things, a devenit cea mai tanara persoana inclusa de revista Time in lista celor mai influenti oameni din lume.

Cea mai vrstnica persoana executata n SUA si-a primit joi pedeapsa n Alabama

Statul american Alabama a executat joi un barbat de 83 de ani, condamnat pentru doua bombe puse in 1989, acesta devenind cea mai varstnica persoana care primeste pedeapsa capitala in istoria moderna a SUA, transmite Reuters.

Alarmant! Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica, Romania inregistreaza pentru a doua luna consecutiv cea mai mare .

Litoralul, fara angajati. Hotelieri: Este cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani (VIDEO)

Hotelierii reclama cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani pe litoral, in conditiile in care sezonul hotelier sta sa inceapa. 99% dintre hotelurile si restaurantele de la mare au un.

Cea mai batrna persoana din lume a murit la vrsta de 117 ani

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, a informat duminica un oficial japonez, citat de AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume, a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

A murit cel mai batran om din lume. Don Celino a cazut din pat si si-a rupt trei coaste

Cel mai batran om din lume, Celio Villanueva Jaramillo, a murit la varsta de 121 de ani. Se pare ca barbatul, cunoscut ca si Don Celino, a murit dupa ce a cazut din pat si si-a rupt trei coaste, una.

Cine este cea mai bogata romanca din America

Cea mai bogata romanca din lume este si cea mai discreta. Jenny Paulson, fosta Zaharia, este sotia miliardarului John Paulson. Jenny Zaharia a fost asistenta personala a lui John Paulson. De cand s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )