Libnet.ro
UNICEF

08:00

A murit cel mai inalt caine din istorie: George urma sa implineasca 8 ani peste o luna (VIDEO)

B1 B1,
A murit cel mai inalt caine din istorie: George urma sa implineasca 8 ani peste o luna (VIDEO)

George, cel mai inalt caine din istorie a murit in casa sa din Tucson, Arizona, cu o luna inainte de a opta sa aniversare, anunta Daily Mail. Acesta avea 2,13 metri atunci cand statea pe picioarele din spate. continuă pe B1

George, cel mai inalt caine din lume, a murit.

George, cel mai inalt caine din istorie a murit in casa sa din Tucson, Arizona, informeaza Daily Mail. nefericitul eveniment s-a produs chiar cu o luna inainte de a opta sa aniversare. Cainele avea 2,13 metri atunci cand statea pe picioarele din spate si cantarea peste 100 de kilograme. George a intrat in Cartea Recordurilor in 2010 nu numai ca Cel mai inalt caine din lume, ci si Cel mai inalt din istorie.

Moneda SUA - la cel mai redus curs din 2011

Dolarul s-a depreciat ieri, pe piata americana, ajungand la cel mai redus curs din ultimii doi ani fata de euro, dupa ce administratia SUA a anuntat un avans sub asteptari al numarului angajarilor in septembrie, ceea ce a alimentat speculatiile potrivit carora Federal Reserve banca centrala) va amana reducerea programului de stimulente economice.

S-a VOTAT, iar rezultatul i-a surprins pe multi. Care este cel mai BUN oras din lume

Conde Nast Traveler a publicat castigatorii celei de-a 26 a editii a Readers Choice Awards. in 2013 printre cele mai bune destinatii din lume se numara orase care i-au luat prin surprindere pe expertii care.

Remus Vulpescu, seful de cabinet al ministrului Chitoiu, DENUNTATORUL in cazul mitei de 1,5 milioane euro la cel mai inalt nivel

Consilierul ministrului Energiei Constantin Nita a fost turnat la DNA de Remus Vulpescu, membru in Consiliul de Administratie al Hidroelectrica, spun surse judiciare. Consilierul Ioan Mihaila si directorul Eugen.

Cel mai scump cabriolet din lume va fi construit in 9 exemplare. Pretul este unul pe masura

Lamborghini Veneno Roadster va fi construit. Acesta este anuntul facut recent de catre cei de la Lamborghini. Vor fi construite doar 9 exemplare, iar fiecare va costa cate 3,3 milioane de euro. Cei de la.

Radu Timis schiteaza cel mai bun an al Cris-Tim: ce investitii pune pe masa in 2014

Lui Radu Timis i-au fost necesari 20 ani pentru a se intalni cu cel mai bun an din istoria companiei fondate alaturi de sotia sa, Cristina. Cel putin asta afirma despre 2014, cand o serie de proiecte in zone adiacente afacerii de baza vor.

Jake Gyllenhaal, de la cel mai sexy la o stafie!

In anul 2009 era numit de revista People cel mai sexy barbat din lume, insa acum Jake Gylenhaal este practic de nerecunoscut. Actorul a slabit 20 de kilograme si arata ca o stafie.

FOTO GALERIE Iulius Group sustine ca a inaugurat cel mai scump parc din tara la Cluj: a costat 200 de euro metrul patrat

Iulius Group a inaugurat un parc de un hectar in Cluj-Napoca despre care spune ca a costat 2 milioane de euro, in contrapartida cu un teren pe care va ridica birouri. Avem de-a face cu cel mai scump parc din tara, pretul fiind de 200 de euro/metru patrat. Specialistii sustin ca suma este umflata, iar orasul a pierdut la aceasta tranzactie, in timp ce, primarul si presedintele Consiliului Judetean Cluj s-au facut de ras la inaugurare.

Victor Ponta a jucat baschet cu Ghita Muresan,cel mai inalt jucator care a evoluat vreodata in NBA

Premierul Victor Ponta, aflat in SUA, s-a intalnit luni seara cu fostul jucator roman de baschet in NBA, Ghita Muresan, impotriva caruia a jucat un meci in sala echipei Washington Wizards si din partea caruia a primit un tricou purtat de acesta in NBA, care i-a ajuns premierului pana la genunchi.

Bitdefender: Cel mai mult crestem pe online, vedem un avans de 40% anul acesta

Veniturile Bitdefender, cel mai important producator de securitate informatica de pe piata locala, vor creste anul acesta cu 25%, cel mai mare avans fiind insa pe zona de online, a declarat Florin Talpes, fondator si CEO al companiei, in cadrul ZF.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )