Libnet.ro
UNICEF

11:46

George, cel mai inalt caine din lume, a murit.

România Liberă România Liberă,
George, cel mai inalt caine din lume, a murit.

George, cel mai inalt caine din istorie a murit in casa sa din Tucson, Arizona, informeaza Daily Mail. nefericitul eveniment s-a produs chiar cu o luna inainte de a opta sa aniversare. Cainele avea 2,13 metri atunci cand statea pe picioarele din spate si cantarea peste 100 de kilograme. George a intrat in Cartea Recordurilor in 2010 nu numai ca Cel mai inalt caine din lume, ci si Cel mai inalt din istorie. continuă pe România Liberă

A murit cel mai inalt caine din istorie: George urma sa implineasca 8 ani peste o luna (VIDEO)

George, cel mai inalt caine din istorie a murit in casa sa din Tucson, Arizona, cu o luna inainte de a opta sa aniversare, anunta Daily Mail. Acesta avea 2,13 metri atunci cand statea pe picioarele din spate.

S-a VOTAT, iar rezultatul i-a surprins pe multi. Care este cel mai BUN oras din lume

Conde Nast Traveler a publicat castigatorii celei de-a 26 a editii a Readers Choice Awards. in 2013 printre cele mai bune destinatii din lume se numara orase care i-au luat prin surprindere pe expertii care.

Cel mai scump cabriolet din lume va fi construit in 9 exemplare. Pretul este unul pe masura

Lamborghini Veneno Roadster va fi construit. Acesta este anuntul facut recent de catre cei de la Lamborghini. Vor fi construite doar 9 exemplare, iar fiecare va costa cate 3,3 milioane de euro. Cei de la.

Apple a lansat iPad Air, cea mai usoara tableta din lume

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame), aceasta fiind cea mai usoara tableta din lume. Procesorul noului iPad Air este de dou.

Moneda SUA - la cel mai redus curs din 2011

Dolarul s-a depreciat ieri, pe piata americana, ajungand la cel mai redus curs din ultimii doi ani fata de euro, dupa ce administratia SUA a anuntat un avans sub asteptari al numarului angajarilor in septembrie, ceea ce a alimentat speculatiile potrivit carora Federal Reserve banca centrala) va amana reducerea programului de stimulente economice.

Top 100 cele mai mari companii din lume, dupa criza.

Criza a provocat o autentica revolutie in ceea ce priveste listarea la bursa a celor mai mari 100 de companii din lume, informeaza publicatia spaniola El Pais. Astfel, in ultimii cinci ani, crema corporatista a asistat la o schimbare a clasamentului, Apple detronand compania ExxonMobil de pe primul loc. De asemenea, accentul pus pe inovare a consolidat prezenta pe bursa a companiilor tehnologice si producatoare de bunuri de larg consum, in vreme ce societatile de telecomunicatii si utilitati .

Remus Vulpescu, seful de cabinet al ministrului Chitoiu, DENUNTATORUL in cazul mitei de 1,5 milioane euro la cel mai inalt nivel

Consilierul ministrului Energiei Constantin Nita a fost turnat la DNA de Remus Vulpescu, membru in Consiliul de Administratie al Hidroelectrica, spun surse judiciare. Consilierul Ioan Mihaila si directorul Eugen.

The Atlantic: Care este cel mai periculos continent din lume?

Unele regiuni din lume reusesc isi exporte cu usurinta problemele catre restul lumii, insa care este continentul cel mai inclinat sa atraga si alte zone de pe glob in crizele economice, sociale, de securitate si militare, se intreaba jurnalistii americani de la The Atlantic.

The Atlantic: care este cel mai periculos continent din lume?

Unele regiuni din lume reusesc isi exporte cu usurinta problemele catre restul lumii, insa care este continentul cel mai inclinat sa atraga si alte zone de pe glob in crizele economice, sociale, de securitate si militare, se intreaba jurnalistii americani de la The Atlantic.

Jake Gyllenhaal, de la cel mai sexy la o stafie!

In anul 2009 era numit de revista People cel mai sexy barbat din lume, insa acum Jake Gylenhaal este practic de nerecunoscut. Actorul a slabit 20 de kilograme si arata ca o stafie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )