Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit Dumitru Popescu Chiselet, textierul celor mai mari artisti din comunism

Antena3 Antena3,
A murit Dumitru Popescu Chiselet, textierul celor mai mari artisti din comunism

S-a stins din viata Dumitru Popescu Chiselet, unul din cei mai prolifici textieri si compozitori pe care i-a dat muzica usoara romaneasca. Veste mortii sale a indurerat zeci de vedete ale scenei muzicale. continuă pe Antena3

Ce loc ocupa barbatii romani in topul celor mai mari consumatori de alcool

Romanii ocupa loc fruntas in topul celor mai mari bautori de alcool din lume. Un studiu realizat in perioada 1990 2016 arata cum a evoluat consumul de alcool in 195 de tari.

Ce loc ocuparomaniiin topul celor mai mari consumatori de alcool

Cu un total de 2,4 miliarde de persoane din intreaga lume care consuma cu regularitate alcool, Institutul de Metrologie si Evaluare a Sanatatii de la Universitatea din Washington arata ca un sfert dintre acestea.

Iohannis saluta decizia Germaniei de a se implica in Initiativa celor Trei Mari si de a participa la Summitul de la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe ministrul german al Afacerilor Externe, Heiko Maas, ocazie cu care a salutat decizia Germaniei de a se implica in Initiativa celor Trei Mari si de a.

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui in perioada 11 - 15 septembrie cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, a anuntat ministrul rus al Apararii, Serghei Shoigu, citat de Reuters. Vostol-2018.

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui luna viitoare cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, care vor implica si armatele chineze si mongole, a spus marti ministrul rus al Apararii, Sergei Shoigu, relateaza Reuters.

Apelul disperat al unuia dintre cei mai mari fermieri romani: Opriti crima si sabotajul agriculturii romanesti

Dimitrie Musca, directorul general al Combinatului Agroindustrial Curtici si unul din cei mai mari agricultori din Romania, lanseaza cu apel catre autoritati in plina criza de pesta porcina in care cer.

Povestea impresionanta a unuia dintre cei mai mari lingvisti romani. A fost ranit la Marasesti si si-a luat doctoratul la Sorbona

Alexandru Rosetti, unul dintre cei mai mari filologi si lingvisti romani si europeni, a avut o cariera impresionanta, intinsa pe parcursul a aproape sapte decenii. Ranit in luptele de la Marasesti, Rosetti si-a luat doctoratul la Sorbona si a fost 42 de ani membru titular al Academiei Romane si membru corespondent al Academiei suedeze.

Veste dramatica! A murit Neil Simon, unul dintre cei mai de succes scriitori de pe Broadway

Neil Simon, legendarul dramaturg care a scris The Odd Couple si Barefoot in the Park, a murit la 91 de ani, conform TheGuardian. Scriitorul a murit duminica, in urma unor complicatii cauzate de.

Salariul mediu in Cluj, in crestere cu aproape 15% fata de anul trecut. Managerii si IT-istii au cele mai mari venituri

Potrivit Directiei Judetene de Statistica Cluj, castigul salarial mediu net in judet, in iunie, a fost cu 14,6% mai mare fata de aceeasi luna din anul 2017.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )