Libnet.ro
UNICEF

16:45

A murit Ioan Bradu Iamandescu, unul dintre cei mai importanti alergologi europeni

Antena3 Antena3,
A murit Ioan Bradu Iamandescu, unul dintre cei mai importanti alergologi europeni

A murit Ioan Bradu Iamandescu. Marele alergolog si deschizator de drumuri in psihosomatica, autor de carti mai ales cea legata de terapia prin muzica, traduse in multe limbi a murit joi, la varsta. continuă pe Antena3

VIDEO Gafele ministrului Educatiei la Olimpiada Internationala de Matematica: a gresit numele unuia dintre cei mai mari matematicieni romani

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a fost unul dintre invitatii de onoare la ceremonia de deschidere a Olimpiadei Internationale de Matematica. Cunoscut pentru gafele pe care le face in discursurile sale, Popa nu a dezamagit la Cluj. El l-a botezat pe unul dintre cei mai mari matematicieni romani Grigore Moisil.

DNA da o noua LOVITURA: Unul din cei mai controversati afaceristi, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost trimis, vineri, in judecata de DNA, intr-un nou dosar, pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie .

LOVITURA incasata de PSD: UNUL din cei mai importanti lideri ai partidului, trimis in judecata de DNA pentru TRAFIC de INFLUENTA (FOTO)

PSD incaseaza o noua lovitura din partea DNA. Fostul deputat Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii anticoruptie pentru trafic de.

Povestea trista a celui mai mare actor de comedie. Ce a indurat in copilarie Puiu Calinescu, ramas orfan de mama la 5 ani

Considerat unul dintre cei mai buni actori romani de comedie, care starnea hohote de ras la simpla aparitie, Puiu Calinescu a trait o drama in copilarie. La 5 ani si-a pierdut mama, a fost crescut de matusi si a fost trimis de mic sa munceasca pentru a castiga o paine.

Cele mai stranii semnaturi ale oamenilor celebri

Multor personalitati din diverse domenii le place sa se evidentieze. Unii o fac prin semnatura proprie. Comerciantul si omul de stat american John Hancock, unul dintre cei mai cunoscuti patrioti din timpul Revolutiei americane, a devenit celebru inclusiv prin semnatura pe care a lasat-o sub Declaratia de independenta a SUA.

Rezultate finale BAC 2018 Topul liceelor cu cei mai multi absolventi de 10: Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti este pe primul loc, urmat de Colegiul National Iasi si Colegiul National B. P. Hasdeu din Buzau

Notele finale de la examenul de Bacalaureat au adus 132 de elevi cu media 10 la examene. 28 de elevi au obtinut media maxima, dupa solutionarea contestatiilor. Cei mai multi absolventi de liceu cu 10 pe linie la examenele Bacalaureatului vin din Bucuresti: 22. Topul liceelor cu absolventi de 10 este deschis de Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti, cu 9 elevi cu medie maxima. Urmeaza Colegiul National Iasi si Colegiul National B. Hasdeu din Buzau - cu cate 5 elevi cu media 10. Vezi in articol cine sunt elevii cu media 10 la BAC 2018 si care este topul liceelor din Capitala.

Cati bani au facut, din livrarile de colete, cei mai mari curieri in 2017

Cei mai mari jucatori din curierat au avut un an dificil in 2017, majoritatea au fost pe pierderi sau au inregistrat un profit foarte mic, desi piata a urcat la aproape 450 de milioane de euro. Asteptarile pentru 2018 sunt ca piata de curierat va.

Eurostat: Doi din zece turisti n Romnia sunt straini / Cei mai multi provin din tarile asiatice

Doi din zece turisti din Romania in 2016, au fost straini, care au cheltuit pentru sedere, in medie, 32 de euro si au petrecut 4 nopti in unitatile de cazare, arata un raport al Biroului de Statistica al Uniunii Europene - Eurostat. Cei mai multi turisti straini sunt reprezentati de cetatenii tarilor asiatice. Acestia sunt urmati de germani.

Top 10 cei mai bine platiti barbati din industria modellingului!

Doamnelor si domnisoarelor, pentru ca este weekend si avem timp sa visam cu ochii deschisi va propunem sa va delectati cu lista de mai jos, in care va prezentam cei mai frumosi si mai bine platiti barbati din lumea modelingului.

Unul dintre creatorii Omului Paianjen s-a stins din viata. Steve Ditko a fost gasit decedat in locuinta sa din Manhattan

Steve Ditko, unul din creatorii Omului Paianjen/Spider-Man alaturi de Neil Gaiman, a murit, in locuinta sa din New York. Artistul avea 90 de ani. Steve Ditko a fost gasit decedetat in apartamentul sau din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )