Libnet.ro
UNICEF

08:30

A murit mecanicul CFR internat de patru saptamani la ATI, cu COVID 19. Mesajul tulburator al fiicei sale

Adevărul Adevărul,
A murit mecanicul CFR internat de patru saptamani la ATI, cu COVID 19. Mesajul tulburator al fiicei sale

A murit mecanicul CFR din Simeria, in ajutorul caruia colegii si prietenii s-au mobilizat in numar mare, dupa ce a fost internat in stare grava, fiind diagnosticat cu Covid 19. continuă pe Adevărul

Imagini cutremuratoare! Cum arata sectia ATI COVID a Spitalului Judetean Piatra Neamt dupa ce a luat foc

10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi. Un alt medic este ranit si alte doua asistente care erau pe tura.

Rudele pacientilor arsi la ATI COVID Piatra Neamt, chemate urgent sa ia trupurile de la morga

Familiile indurerate au fost chemate urgent sa ridice trupurile pacientilor arsi in sectia ATI COVID Piatra Neamt. Oamenii spun socati ca li s-a recomandat sa faca inmormantarea luni, chiar daca nu s-a realizat necropsia. Unii dintre ei sunt in izolare si se intreaba cu disperare cum vor putea sa ii inmormanteze asa cum se cuvine pe cei dragi.

Fiica unei paciente arse in sectia ATI COVID Piatra Neamt: Am lasat-o vie, am gasit-o arsa

Sapte barbati si trei femei cu varste cuprinse intre 67 si 86 de ani care se aflau in stare critica si primeau ingrijiri in sectia ATI COVID si-au pierdut viata in incendiul produs sambata la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Rudele pacientilor arsi sunt in stare de soc.

Protest fulger in fata sediului M.A.I, dupa incendiul din sectia ATI COVID Piatra-Neamt: Asta este Guvernul? Asta este sistemul nostru politic?

Un protest fulger a avut loc, sambata seara, in fata Ministerului de Interne, dupa incendiul izbucnit in sectia ATI COVID Piatra-Neamt. Protestatarii acuza Guvernul de incompetenta.

Fiica unui pacient mort in sectia ATI COVID Piatra Neamt: Sun de 4 zile si nu am aflat nimic de el. Mi-au inchis telefonul ca ii deranjez

Rudele pacientilor internati la Spitalul Judetean din Piatra Neamt sunt confuzi si revoltati de felul in care au primit vestea tragica. Este si cazul unei femei care de patru zile nu mai stia nimic de tatal ei internat in spital. Ea acuza personalul medical ca ii inchidea telefonul de fiecare data cand suna sa mai afle informatii despre starea de sanatate a tatalui ei.

Incendiu la ATI COVID: Un pacient si medicul de garda care a incercat sa il salveze, in stare critica

Medicul de garda de la ATI Piatra Neamt a incercat sa salveze un pacient internat in momentul incendiului, iar acum ambii din in stare critica.

Tariceanu, despre incendiul de la ATI COVID Piatra Neamt: Nici Orban si nici Tataru nu au nici o scuza de data asta

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur cu privire la tragicul eveniment din Piatra Neamt, in urma caruia au murit arse 10 persoane. El a declarat pe retelele de socializare ca imaginile din spitalul groazei l-au afectat profund.

Marturii cutremuratoare de la incendiul ATI COVID PiatraNeamt. Angajat spital: Combinezoanele medicilor s-au aprins ca o punga din celofan

In urma incendiului de sambata seara de la sectia de Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit 10 pacienti si 7 persoane au fost ranite, intre care si medicul de garda Catalin Denciu, care a incercat sa isi salveze pacientii.

Primarul din Piatra Neamt, despre incendiul din ATI COVID: E un Colectiv. E o tragedie

Primarul municipiului Piatra Neamt a fost, sambata seara, la Spitalul Judetean, unde 10 pacienti internati la Terapie Intensiva au murit. El considera ca acest incident este asemanator tragediei din clubul Colectiv din 2015.

Pacientii de la ATI COVID Piatra Neamt, transferati la Spitalul mobil de la Letcani

Pacientii de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt sunt transferati in noaptea de sambata spre duminica la Spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi. Opt persoane sunt transferate cu autospeciale ISU din mai multe judete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )