Libnet.ro
UNICEF

07:15

A murit tanarul politist din Gorj, care a fost ranit grav intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
A murit tanarul politist din Gorj, care a fost ranit grav intr-un accident rutier

Alin Rosieanu, tanarul politist de 21 de ani, originar din Motru, care a fost implicat in urma cu aproximativ trei saptamani intr-un accident rutier, a murit in spitalul Municipal Constanta. continuă pe Adevărul

A murit tanarul politist ranit grav intr-un accident la Cernavoda. Masina in care se afla a intrat intr-un copac

Alin Rosieanu, politistul de 21 de ani, care a fost grav ranit dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un copac, la inceputul lunii septembrie, a murit la spital.

Povestea unul politist din Belarus care a trecut de partea cealalta a baricadei: Calatoria incredibila din tara natala catre Polonia

La o saptamana dupa contestatele alegeri prezidentiale din Belarus, detectivul Andrei Ostapovich a decis ca nu mai poate sa taca, relateaza The Moscow Times. Este povestea unuia dintre putinii angajati de stat care au parasit Belarusul de la inceperea protestelor.

Campanie electorala cu scantei. Candidatul PNL si primarul PSD al unei comune din Gorj, imbranceli in fata alegatorilor (VIDEO)

Cu doar cateva zile inaintea de alegerile locale, comuna Slivilesti din Gorj a fost martora unui scandal in toata regula. Protagonistii au fost primarul comunei, Sorin Bucurescu PSD) si canditatul PNL la.

Un politist din Constanta s-a stins din viata dupa doua saptamani de la accidentul suferit: Ne-a demonstrat ce inseamna sa lupti

Un politist din Constanta, Alin Roseanu, s-a stins din viata dupa doua saptamani de suferinta. Tanarul in varsta de 21 ani, originar din Motru, a murit la spital in urma unui accident de masina.

ISJ Bihor, denunt penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul profesorului din Oradea, care s-a filmat protestand impotriva mastii de protectie

Inspectoratul Scolar Judetean Bihor a luata la cunostinta interventia regretabila a cadrului didactic din Oradea, care a protestat in timpul orelor impotriva purtarii mastii. ISJ a cerut liceului din.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Craiova care vor administratia orasului

In urmatoarele zile vom afla cine sunt cei care vor ramane in functie sau numele celor care vor castiga, pentru prima data, un mandat de primar. Astfel, candidatii incearca sa convinga electoratul in lupta pentru cat mai multe voturi. Situatia sta la fel si in Craiova, unde s-au inscris pe liste 10 reprezentanti ai formatiunilor .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Buzau care vor sa vina la conducere

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la data alegerilor locale, iar situatia din orasul Buzau se prezinta astfel: listele sunt intocmite, pentru ca asa trebuie, dar lupta pentru voturi nu va fi una acerba, caci primari din mai multe comune nu au absolut niciun rival. Vorbim despre trei localitati sonore, toate conduse .

Facebook s-ar putea retrage din Europa. Care este motivul

Facebook s-ar putea retrage din Europa, daca se va interzicetransferulde date din si catre SUA. Acest demers vinedupa o hotarare in acest sens a Curtii Europene de Justitie din iulie, care.

Drumul din Romania care va scoate din izolare o zona turistica spectaculoasa. Unde vei putea calatori in curand

Toamna superba invita oamenii la munte, in inima Apusenilor, loc unde spectacolul naturii este fascinant. Se numeste Transalpina de Apuseni, una dintre bogatiile Romaniei, care se afla in plin proces de modernizare. Oficialii promit ca, in maximum doi ani, soferii vor putea traversa o mare parte a muntilor, de la est la vest, pe o .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Suceava care vor conducerea administratiilor locale

A mai ramas putin timp pana la data alegerilor locale din acest an, care vor stabili cine se va instala la conducerea administratiilor locale pentru urmatorii patru ani. in lupta pentru scaunul de edil, candidatii fac tot ce le sta in putinta pentru a-i convinge pe alegatori sa puna stampila pe numele lor. in cursa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )