Libnet.ro
UNICEF

07:45

Musicalul Regele Leu a obtinut cele mai mari incasari din toate timpurile

România Liberă România Liberă,
Musicalul Regele Leu a obtinut cele mai mari incasari din toate timpurile

Spectacolul de teatru Regele Leu/ The Lion King este productia de divertisment cu cele mai mari incasari din lume, din orice domeniu, cu 6,2 miliarde de dolari obtinuti la nivel mondial, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cele mai mari greseli pe care le faci la inceput de cariera

Felicitari, ai reusit sa obtii primul tau loc de munca. Insa asta nu este totul. Intr-o perioada precum cea actuala poate fi chiar mai dificil sa iti mentii job-ul. Si cum acesta este primul tau loc de munca.

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara acum

Intre 23 si 25 septembrie, magazinul online eMAG organizeaza Revolutia Preturilor, o scurta campanie de reduceri la gadgeturi, electrocasnice, carti si produse de ingirjire personala. Noi am decis sa alegem cateva telefoane care merita cumparate. eMag are mai multe smartphone-uri in oferta astazi, printre ele fiind si oferte greu de refuzat. Iata cele cinci telefoane care ne-au atras atentia. Unele nu sunt cele mai bune de pe piata, dar reducerile le fac foarte atractive. Sub 1. 000 de lei BlackBerry Z10 [].

Cele mai bune camere foto pe care le poti cumpara in aceasta toamna la reducere

Cele mai bune camere foto pe care le poti avea in aceasta toamna sunt disponibile la pret redus la eMAG. Noi facem lista si iti spunem care merita. Cele mai bune camere foto nu sunt neaparat si cele mai scumpe, ci acelea care isi fac treaba. Asta nu inseamna ca poti convinge una compacta sa produca imagini de tipul celor obtinute cu un DSLR, dar pentru vacante, pentru momentele cu familia sau pentru alte evenimente similare nu trebuie sa platesti [].

Oldtimer: Cele mai cautate masini clasice in Romania sunt de productie americana din anii 145;60-145;70

Cele mai cautate masini clasice in Romania sunt cele de productie americana din anii 60-70, pentru ca au aparut in multe filme hollywoodiene si poate pentru ca au un pret mai mic decat cele europene, spune Catalin-Cedric Ghigea,.

Cele mai cautate masini clasice in Romania sunt de productie americana din anii 60-70

Cele mai cautate masini clasice in Romania sunt cele de productie americana din anii 60-70, pentru ca au aparut in multe filme hollywoodiene si pentru ca au un pret mai mic decat cele europene, spune Catalin-Cedric Ghigea, proprietarul Oldtimer Studio, firma infiintata in urma cu 12 ani pentru restaurarea masinilor clasice, intr-un interviu acordat Wall-Street. ro.

Cele mai bune telefoane de pe piata, disponibile in Romania. Preturile pornesc de la 3.000 de lei

Cele mai asteptate telefoane ale toamnei pot fi precomandate si in Romania de o saptamana incoace. Samsung si Apple vor fi unele dintre cele mai bine vandute terminale in aceasta perioada.

Aproximativ 19.400 de locuri de munca se gasesc in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

Aproximativ 19. 400 de locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multejoburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, P .

Cele mai bune televizoare pe care le poti cumpara in toamna asta

Cei de la eMAG au dat startul reducerilor cu Revolutia Preturilor. Playtech iti ofera o lista cu cele mai bune televizoare pe care le poti cumpara in aceasta toamna. Fie ca esti in cautarea unui televizor pe care sa il folosesti pe post de monitor, a unui televizor inteligent pe care sa te poti juca sau, de ce nu, a unui televizor 4K, care sa iti transforme sufrageria intr-un cinematograf, oferta eMAG are cate ceva pentru fiecare. Mai jos ai [].

Bebelusi: Cele mai comune probleme medicale la stomac

Parintii se simt cei mai neputinciosi oameni de pe pamant in momentul in care bebelusii lor sunt bolnavi. Nimic nu-i da mai tare peste cap decat o problema medicala a copiilor, iar unele dintre cele mai des intalnite.

Cele mai dese 10 minciuni ale femeilor

Desi se spune ca barbatii mint mai mult, femeile sunt si ele la fel de specialiste. Iata cele mai dese minciuni pe care femeile le spun in relatia de cuplu. Imi place familia ta Femeile au ab.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )