Libnet.ro
UNICEF

12:00

Musta: Al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone. Sa nu ne relaxam cu mai multe restrictii

Adevărul Adevărul,
Musta: Al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone. Sa nu ne relaxam cu mai multe restrictii

Virgil Musta, medic si purtator de cuvant al spitalului Victor Babes din Timisoara sustine ca al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone, Brasov si Bucuresti inregistrand un numar alarmant de cazuri, ceea ce ar putea duce la o posibila relaxare cu mai multe restrictii. continuă pe Adevărul

Coronavirusul va reveni puternic, in aceste luni. OMS avertizeaza asupra unui al doilea val al pandemiei

Milioane de oameni ar putea muri in cazul unui al doilea val al coronavirusului, a avertizat vineri un oficial al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, adaugand ca pandemia a evoluat pana acum asa cum au anticipat oficialii de la OMS.

DAN BARNA: Costul pandemiei este deja foarte mare

Presedintele USR, Dan Barna, face apel la aplicarea masurilor de protectie in contextul pandemiei de COVID-19.

Virusolog italian, despre al doilea val al pandemiei: Toamna noastra va fi cum este acum in abatoarele germane

Un virusolog italian a declarat pentru presa din Italia ca noul coronavirus nu poate disparea precum SARS intr-o vara, si ca focare epidemice pot fi starnite in toamna in acelasi fel ca la abatoarele din Germania in prezent.

Cehia: inmultirea recenta a cazurilor de Covid-19 nu reprezinta un al doilea val al pademiei, afirma ministrul Sanatatii

Inmultirea recenta a cazurilor de Covid-19 in Cehia nu inseamna ca exista un al doilea val al pademiei de coronavirus, a declarat duminica ministrul ceh al Sanatatii, Adam Vojtech.

ALERTA de la OMS: Milioane de oameni ar putea muri in cazul unui al doilea val al coronavirusului

Mare atentie! Un oficial al Organizatiei Mondiale a Sanatatii a avertizat vineri ca milioane de oameni ar putea muri in cazul unui al doilea val al coronavirusului.

OMS, despre valul doi de coronavirus: Comparam cu gripa spaniola, responsabila pentru 50 de milioane de decese in timpul celui de-al doilea val

OMS vine cu un avertisment sumbru: al doilea val de coronavirus poate avea un impact nimicitor asupra populatiei planetei, iar milioane de oameni si-ar putea pierde viata din cauza virusului. Comparam cu gripa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )