Libnet.ro
UNICEF

04:40

Muzeul Antipa, primul din lume care a expus dioramele biogeografice. Este una dintre cele mai indragite institutii de cultura si are un patrimoniu de doua milioane de exemplare! (FOTO)

B1 B1,
Muzeul Antipa, primul din lume care a expus dioramele biogeografice. Este una dintre cele mai indragite institutii de cultura si are un patrimoniu de doua milioane de exemplare! (FOTO)

Material realizat prin Programul Cultural Bucuresti -Centenarcu sprijinulPrimariei Municipiului Bucurestiprin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic. Muzeul National de. continuă pe B1

Cel mai capabil Mercedes SLK roadster de off-road din lume, SCOS LA VANZARE in Romania! Pretul este SURPRINZATOR DE MIC (FOTO)

Mercedes-Benz SLK: Un sofer din Harghita a scos la vanzare un Mercedes-Benz SLK din 2004. Adica primul roadster din lume cu plafon rigid rabatabil, care la vremea sa a fost o revelatie. O masina destinata.

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg - VIDEO

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg si este gata sa intampine primii pasageri. Pachebotul Symphony of the Seas a parasit portul francez Saint-Nazaire, unde a.

Cea mai bizara granita din lume se afla in Europa - VIDEO

Una dintre cele mai ciudate granite din lume o gasim in Europa, intre Belgia si Olanda, in comunele Baarle-Hertog si Baarle-Nassau. Baarle-Hertog, comuna de granita a Belgiei, si Baarle-Nassau, comuna de.

Femeia din Timisoara, care si-a omorat fiica de patru ani, supusa unei expertize psihiatrice

Femeia din Timisoara care si-a ucis fiica de patru ani, Oana Net, a fost adusa la Bucuresti pentru a i se face o expertiza psihiatrica. in urma expertizei, care va fi facuta de specialistii de la.

Faze tari: Cum a ajuns cojocul de Bihor sa fie copiat de Dior si vandut cu 30.000 de euro; Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume; Un barbat risca sa ajunga dupa gratii, dupa ce si-a invatat cainele sa faca salutul nazist

Cel mai mare oras american interzice comertul cu produse din blana Decizia va intra in vigoare pe 1 ianuarie 2019 si priveste hainele si toate celelalte produse din. Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kiev pe 21 decembrie 1988. Initial, acesta a fost proiectat sa.

Teoria conspiratiei. Cine s-ar afla in spatele vremii extreme din lume

Un consilier municipal din Washington a publicat un filmulet in care spune ca membri ai Casei Rothschild manipuleaza vremea pentru a face profit. Trebuie sa fim atenti la ) manipularea vremii. Suntem un.

Cum s-a prabusit averea unuia dintre cei mai bogati oameni din lume, in numai trei luni

Averea proprietarului Inditex, Amancio Ortega, se prabuseste. A inregistrat cea mai mare scadere din top 500 miliardari ai lumii. Daca in 2016 Amancio Ortega era al doilea cel mai bogat om al lumii, astazi se.

Scrisoarea unei batrane de 92 de ani catre toate femeile din lume

La 92 de ani, Dona Maria Jilo stie sa se bucure de fiecare zi din viata ei. Cu toate ca are o vedere slaba, femeia nu iese din casa fara sa fie imbracata elegant, coafata si machiata discret. Dona Maria Ji.

in premiera. Femeia din Romania care a castigat cea mai ravnita competitie din industria parfumeriilor independente

Exista in lume oameni scaldati in lumina, a caror fericire pare ca se construieste singura si fara efort. Miros rapid succesul in afaceri, traiesc o iubire ca in povesti si tot ce ating se tranforma i.

Rusia: Primele IMAGINI de la tragedia din mall, care a dus la MOARTEA A ZECI DE PERSOANE (VIDEO)

Au fost facute publice primele imagini de la tragedia produsa in Rusia, dupa ce un incendiu puternic a izbucnit in weekend la un mall din Kemerovo, oras industrial in vestul Siberiei. in imagini se poate.

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )