Libnet.ro
UNICEF

23:00

in premiera. Femeia din Romania care a castigat cea mai ravnita competitie din industria parfumeriilor independente

Antena3 Antena3,
in premiera. Femeia din Romania care a castigat cea mai ravnita competitie din industria parfumeriilor independente

Exista in lume oameni scaldati in lumina, a caror fericire pare ca se construieste singura si fara efort. Miros rapid succesul in afaceri, traiesc o iubire ca in povesti si tot ce ating se tranforma i. continuă pe Antena3

Elevii Colegiului HCC din Alba Iulia au castigat cea mai mare competitie de robotica din Romania. Patru echipe vor merge la concursul din SUA

Echipa Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia a castigat premiul I la cea mai mare competitie de robotica din Romania si va merge la finala internationala a competitiei ce se va desfasura in Statele Unite ale Americii. Echipa XEO RO001 a participat in competitia nationala cu robotelul XEO.

Femeia din Timisoara, care si-a omorat fiica de patru ani, supusa unei expertize psihiatrice

Femeia din Timisoara care si-a ucis fiica de patru ani, Oana Net, a fost adusa la Bucuresti pentru a i se face o expertiza psihiatrica. in urma expertizei, care va fi facuta de specialistii de la.

Buruiana din Romania care ne vindeca de cele mai crunte boli. Sigur nu te gandeai la asta

Onsiderat de multi doar o buruiana buna de dat la porci, stirul, o specie de amarant, este de fapt o planta foarte bogata in vitamine si minerale. Este un medicament natural, un aliment gustos si.

Singurul oras din Romania care rivalizeaza cu destinatii de vacanta precum Barcelona sau Viena- VIDEO

Oradea renaste dupa un amplu program de refacere a tezaurului architectural si de investitii masive in dezvoltarea si crearea de facilitati pentru oradeni si turisti. Inclusa in reteaua Art Nouveau,.

Romnia trece n aceasta noapte la ora oficiala de vara. Ceasurile vor fi date cu o ora nainte. 25 martie va fi cea mai scurta zi din an

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile vor fi date inainte cu o ora la 03. 00, care va deveni 04. 00, iar 25 martie va fi cea mai scurta zi din 2018. in acest an, ora de vara se aplica din 25 martie pana in 28 octombrie, cand se va reveni la ora oficiala de iarna.

Romnia a trecut la ora oficiala de vara. 25 martie este cea mai scurta zi din an

Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile au fost date inainte cu o ora la 03. 00, care a devenit ora 04. 00, iar 25 martie va fi cea mai scurta zi din 2018. in acest an, ora de vara se aplica din 25 martie pana in 28 octombrie, cand se va reveni la ora oficiala de iarna.

Topul zodiilor care au o INTELIGENTA PESTE MEDIE si cea mai mare rata de SUCCES pe plan profesional

Detin o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori, iar astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos. De asemenea, au si cea mai mare.

Cele mai populare destinatii de vacanta din lume, conform TripAdvisor, si care este cea mai putin costisitoare luna in care sa le vizitati

In asteptarea concediului de vara, cei mai multi pasionati de turism se gandesc deja unde sa mearga anul acesta. Pentru nehotarati, TripAdvisor a facut lista celor mai populare destinatii din lume.

Topul zodiilor care au o inteligenta peste medie si cea mai mare rata de succes pe plan profesional

Au o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori. Astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos si au cea mai mare rata de succes pe plan profesional.

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg - VIDEO

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg si este gata sa intampine primii pasageri. Pachebotul Symphony of the Seas a parasit portul francez Saint-Nazaire, unde a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )