Libnet.ro
UNICEF

07:45

Muzica Uzinelor Dacia: concert inedit in cadrul Festivalului George Enescu (VIDEO).

România Liberă România Liberă,
Muzica Uzinelor Dacia: concert inedit in cadrul Festivalului George Enescu (VIDEO).

Dacia, partenerul oficial al Festivalului George Enescu, este prezenta la acest eveniment nu doar cu flota sa, in calitate de masinia oficiala a festivalului, ci si cu o productie cinematografica inedita, Muzica Uzinelor Dacia. Filmul va prezenta o productie muzicala in toata regula, care isi are ca origine liniile de productie de la Mioveni, acolo unde asamblarea celor peste 1300 de masini/zi este printre altele si un spectacol al sunetelor. Creatia celor de la Dacia va pute fi vizionata . continuă pe România Liberă

John Malkovich a jucat pe scena Ateneului Roman, in cadrul Festivalului George Enescu

John Malkovich, actorul nominalizat de doua ori la Premiul Oscar, a jucat aseara pe scena Ateneului Roman de la Bucuresti. Dupa spectacolul oferit in cadrul Festivalului George Enescu, John Malkovich, impreuna.

VIDEO Muzica Uzinelor Dacia, eseu cinematografic muzical creat cu ajutorul sunetelor din fabrica de la Mioveni

In vara anului 2011 publicam o mica stire cu un clip realizat de BMW pentru o uzina a sa in care coloana sonora era asigurata in intregime de sunetele pe care le scoate BMW Seria 1. Acum Dacia anunta ceva si mai interesant, un eseu cinematografic muzical realizat cu sunetele din uzinele Dacia de la Mioveni. Mai jos poti vedea un mic trailer, iar duminica, 15 septembrie, va fi proiectat intreg eseul in piata George Enescu din Bucuresti, a anuntat producatorul auto.

Actorul John Malkovich, in premiera in Romania, pe scena Festivalului George Enescu

Actorul John Malkovich, in rol de criminal pe scena Festivalului George Enescu, de la Ateneul Roman, Romanii vor avea prilejul chiar astazi, sa-l vada pe celebrul actor american ca narator, in spectacolul.

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei: Sprijinim un concert pentru rolul central al Justitiei

Pentru prima oara, Palatul Justitiei a gazduit luni-seara un concert extraordinar, cu unul dintrecei mai mari violonisti ai lumii, Pinchas Zukerman, in cadrul Festivalului George Enescu.

[P] Marea muzica ne inspira energie

Ma simt superman - sunt cuvintele cu care Antonio Pappano descrie, intr-un interviu acordat presei britanice, senzatia de a dirija un ciclu intreg de opere. Celebrul dirijor va urca pe scena de la Sala Palatului, pe 11 si 12 septembrie in cadrul Festivalului George Enescu, alaturi de Orchestra si Corul Academiei Nationale Santa Cecilia. Programul prezentat va include poemul simfonic Vox Maris de George Enescu, Simfonia nr. 9, op. 95 de Antonin Dvorak si se va incheia cu spectaculosul Requiem, de Giuseppe Verdi. Concertele Orchestrei Accademia Nazionale di Santa Cecilia din 11 si 12 septembrie sunt prezentate de Enel.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )