Libnet.ro
UNICEF

01:05

MWC 2015 BlackBerry Leap este primul smartphone al canadienilor destinat tinerilor

Playtech Playtech,
MWC 2015 BlackBerry Leap este primul smartphone al canadienilor destinat tinerilor

In incercarea de a da dovada de flexibilitate cu creatiile sale recente, BlackBerry a anuntat la MWC 2015noul BlackBerry Leap destinat tinerilor. Fiind in continuare o companie axata intr-un mod vizibil pe solutii de business, oficialii BlackBerry nu se puteau trezi intr-o dimineata si sa lanseze un smartphone entry-level pentru varstnici sau adolescenti. Noul BlackBerry []. continuă pe Playtech

VIDEOFOTO: Blackberry Leap, un smartphone pentru tineri fara tastatura cu butoane

BlackBerry Leap este primul smartphone al companiei canadiene fara tastatura cu butoane destinata segmentului tanar de varsta. Vorbim de un telefon Dual Core cu procesor Qualcomm tactat la 1,5 GHz si 2GB RAM DDR3, potrivit us. blackberry. com.

MWC 2015 Indienii de la Karbonn aduc Titanium Dazzle, un smartphone ieftin si bun

Cu foarte scurt timp inainte de MWC, unii producatori s-au grabit sa ne atraga cu terminale mainstream, gen Karbonn Titanium Dazzle. Indiferent daca asteptati 1 martie pentru pentru a oferi un martisor sau pentru urmari cu interes lansarile de la MWC 2015 din Barcelona, este imposibil sa ignorati noile aparate care vor ajunge pe piata [].

MWC 2015 - Huawei Watch este un ceas superb cu Android Wear. Chinezii l-au anuntat oficial

Apple Watch va fi lansat oficial pe 9 martie, dar pana atunci Huawei profita si lanseaza Watch cu Android Wear. Dincolo de coincidenta, ceasul este superb, iar dotarile tehnice foarte bune.

VIDEO: ZTE Grand S3, primul smartphone din lume care se deblocheaza prin scanarea retinei

ZTE Grand S3 este primul smartphone din lume care are sistemul Eyeprint ID, soft care-i permite sa se deblocheze prin scanarea retinei, potrivit gsmarena. com .

MWC 2015 Lenovo anunta Vibe Shot, primul sau cameraphone, si un proiector de buzunar

Lenovo lanseaza la MWC 2015 primul sau smartphone multifunctional: camera foto de 16 megapixeli si telefon. De asemenea, chinezii au si teleofnul A7000 si un microproiector Lenovo Pocket. Lenovo lanseaza la Mobile World Congress 2015 trei dispozitive mobile, cu functionalitati interesante: Vibe Shot si A7000, impreuna cu proiectorul portabil Lenovo Pocket Projector. Vibe Shot este [].

MWC 2015 Bratara inteligenta care le ajuta pe femei in zilele sensibile

Inca ne aflam la MWC 2015, in Barcelona, si am gasit un gadget interesant, ieftin si util pentru femei. Este vorba de o bratara inteligenta cu o functie inedita. Anul acesta in special, pe langa tablete si smartphone-uri, participantii la MWC au putut admira si o serie de fitness trackere si smartwatch-uri interesante. Totusi, spre [].

MWC 2015 Allview lanseaza X2 Soul Pro, un nou varf de gama la pret mic

Allview lanseaza la MWC 2015 smartphone-ul X2 Soul Pro. Acest model pastreaza caracteristicile de design din seria Soul, dar dotarile tehnice sunt mai bune. Allview X2 Soul Pro are o carcasa unibody, o grosime de 5,5 mm si este construit din metal si sticla rezistenta la zgarieturi. Este subtire si usor, iar compania il comercializeaza [].

MWC 2015 LG Fx0 ruleaza Firefox OS si te lasa sa ii vezi toate componentele interne

MWC 2015 nu este numai despre Android, Samsung, Lenovo si HTC. Am gasit un smartphone interesant care ruleaza un sistem de operare la fel de interesant, Firefox OS. Firefox OS s-a vrut urmatoarea revolutie in materie de sisteme de operare open source. Totusi, doar pentru ca este foarte populara cand vine vorba de browsere, nu [].

MWC 2015 Microsoft lanseaza noi telefoane ieftine: Lumia 640 si Lumia 640 XL

La MWC 2015, Microsoft a anuntat noi modele de smartphone-uri cu Windows si fara prea mari pretentii: Lumia 640 si Lumia 640 XL. MicrosoftLumia 640 este un dispozitiv construit in jurul unui panou de 5 inci, cu 1GB memorie RAM si o memorie interna de 8GB. Partea de procesare in acest caz particular este asigurata [].

MWC 2015 Sony lanseaza Xperia M4 Aqua, telefon de buget cu o camera buna

Sony a anuntat la MWC 2015 un nou smartphone mid-level: Xperia M4 Aqua, dotat cu o camera de 13 megapixeli si proiectat sa reziste la apa. Sony Xperia M4 Aqua are o camera foto principala de 13 megapixeli, cu o diafragma de f/2 si o valoare ISO care ajunge pana la 3. Sony lauda la [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )