Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO: ZTE Grand S3, primul smartphone din lume care se deblocheaza prin scanarea retinei

România Liberă România Liberă,
VIDEO: ZTE Grand S3, primul smartphone din lume care se deblocheaza prin scanarea retinei

ZTE Grand S3 este primul smartphone din lume care are sistemul Eyeprint ID, soft care-i permite sa se deblocheze prin scanarea retinei, potrivit gsmarena. com . continuă pe România Liberă

MWC 2015 ZTE Grand S3, primul telefon pe care il deblochezi prin scanarea retinei

Pentru ca este din ce in ce mai greu sa te diferentiezi pe segmentul de piata high-end, ZTE Grand S3 introduce un scanner al retinei pentru autentificare. Cei de la Samsung va pot confirma cel mai bine cat de greu este sa te diferentiezi pe toate segmentele de piata si sa lansezi constant aparate atragatoare.

VIDEO: Lenovo VIBE Shot, un smartphone cu blitz tricolor si autofocus cu infrarosu

Lenovo VIBE Shot este primul smartphone din lume cu blitz tricolor, pe nuante de galben pal, rosu sters si blue ciel, potrivit gsmarena. com. Camera telefonului este echipata cu o camera cu rezolutie de 16 MP si dispune de un obiectiv modular realizat din sase piese. Camera are un senzor full frame in format 16:9 si este prima camera cu senzor tricolori, potrivit gsmarena. com.

Telefonul care iti pazeste secretele. Probabil cel mai sigur smartphone din lume

In timp ce restul pietei se indreapta in directia betelor pentru selfie si a ecranelor curbate, noi alegem alta cale. O cale catre inima problemelor si apararea intimitatii, declara Mike Jank,.

VIDEOFOTO: Samsung S6 si 6 Edge au display 2k si cele mai rapide camere foto

Galaxy S6 edge este primul smartphone din lume cu display curbat pe laterale. Are ultima inovatie in materie de protectie impotriva zgarieturilor, Corning Gorilla Glass 4 si este disponibil in cinci variante cromatice White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz si Green Emerald.

VIDEO: Huawei MediaPad X2 - Primul phablet Ultra-Octa Core din lume

Huawei MediaPad X2 a lansat la Barcelona primul phablet 4G Ultra-Octa Core din lume cu 16 nuclee reale impartite in doua procesoare OctaCore, unul de 1,5 GHz pe platforma Cortex A53 si un unul de 2 GHz tot pe platforma Cortex A53, potrivit gsmarena. com .

GALERIE FOTO: Cum arata primul smartphone romanesc de lux

Allview a lansat la Barcelona primul smartphone romanesc de lux, X2 Soul Pro. Vorbim de un telefon din categoria super slim, cu o grosime de doar 5,5 mm, construit integral dintr-un aliaj metalic bazat pe aluminiu si magneziu si acoperit cu sticla rezistenta la socuri si zgarieturi, se arata pe site-ul oficial al companiei allview. ro .

VIDEOFOTO: Xperia Z4 - Cea mai subtire si usoara tableta de 10 inch din lume

Xperia Z4 are doar 389 de grame si doar 6,1 mm grosime. Este cea mai usoara si cea mai subtire tableta de 10 inch din lume. in plus, gadget-ul are o autonomie impresionanta. Poate reda 17 ore in continuu filme la o rezolutie 2K, potrivit site-ului companiei sonymobile. com.

MWC 2015 Cel mai sigur telefon din lume are un urmas: Ce are de oferit Blackphone 2

In cadrul MWC 2015, cei de la Silent Circle au lansat anuntat Blackphone 2, succesorul celui mai sigur telefon din lume. La MWC 2015 in Barcelona, cei de la Silent Circle au venit pregatiti nu cu unul, ci cu trei anunturi important: Blackphone 2, cel ce va deveni probabil cel mai sigur telefon din lume, [].

Top Forbes 2015: Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume. Cine completeaza topul

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, este in continuare cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 79,3 miliarde de dolari, arata topul Forbes pe 2015. Bill Gates obtine titlul de cel mai bogat om al planetei pentru a 16-a oara, in ultimii 21 de ani.

Cel mai sarac presedinte din lume si-a terminat mandatul. Cum isi duce viata acum Jose Mujica

Presedintele Uruguay-ului, considerat cel mai sarac sef de stat din lume, a ajuns la finalul mandatului. Iubit de electorat datorita stilului de viata auster, Jose Mujica prefera sa locuiasca intr-o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )